post 70

1.3K 77 19
                                    

wwillemijnn: dit is nial, niall horan aka een van mijn beste vrienden van dit moment.
de laatste tijd zijn d'r verschrikkelijk veel rumoeren over ons de wereld in gebracht. zoals dat ik vreemd zou gaan met hem, of dat ik aan het cheaten was. NEE, let's be clear, er is geen één van alle rumoeren waar!
niall en ik hebben elkaar de afgelopen tijd steeds beter leren kennen en we zijn er achter gekomen dat we qua karakter ontzettend veel op elkaar lijken en ook vele van onze interesses met elkaar over een kwamen. maar nope, we zijn niet verliefd. en dat zullen we ook nooit op elkaar worden.
niall is een van de bijzonderste personen die ik ooit in mijn hele leven ontmoet heb. met hem kun je zo veel lachen, zo veel praten en zo veel meer. op momenten dat ik me kut voel is hij er voor me, laat hij me speciaal voelen, laat hij me een goed en volledig mens voel.
de afgelopen tijd had ik dit nodig – en waarom, daar ga ik niet te veel over uitwijken – maar vele van jullie zullen wel dingen meegekregen hebben of gezien hebben, right?
ik wil ook gewoon dat jullie bij deze weten en onthouden dat als er een meisje en en jongen met elkaar op de foto staan, dat ze niet perse altijd een relatie met elkaar moeten hebben. ze kunnen toch ook vrienden zijn?
dit was mijn zegje voor vandaag denk ik, lots of love ❤️
@ niallhoran.

justinbieber, harrystyles en 14,567 andere vinden dit leuk

justinbieber is begonnen je te volgen

Instagram • l.h ✔️Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu