2.Bölüm

17 3 0
                                    

Medya:Deniz'in Aras'ın karşısında ağlaması

Odaya girdiğimizde bana kaba davranmaya başlamıştı sanki bana az önce sıkıca sarılan adam o değildi gibi. Beni yatağa itti ve üzerime gelmeye başladı. Ben sarhoşluğun etkisiyle olayların ciddiyetini başta anlamasamda sonradan anladım ve ona yalvarmaya başladım.
-"Ne olur bırak beni ben sana ne yaptım bırak beni bırakkkkk" hiç konuşmadı ama beni de bırakmadı. Elinden kalmaya çalıştıkça beni daha da sıkı tutuyordu ve çok güçlüydü.
.
.
.
Nefret ediyordum bütün herkesden , herşeyden nefret ediyordum. Bitmişti artık ben bi kız değildim. Tecavüze uğramış ki kadındım. Eve nasıl gideceğimi hatta şuan bekaretimi kaybettiğim bu yataktan nasıl kalkacağımı bilmiyordum. Ne bacaklarım beni taşıyacak kadar güçlüydü, ne de aklım bi çözüm bulacak kadar aydınlıktı. Karanlıktım ben artık kendimi kötü hissediyordum hemde çok. Yavaşça ayağa kalktım ve kapıya doğru gitmeye çalıştım o hayvan bana tecavüz ettikten sonra yetmezmiş gibi birde sızmış ve uyuya kalmıştı. Kapıyı açacakken fark ettiğim şeyle durdum ve üzerime baktım ,çıplaktım hemen odada üzerine geçirecek bişeyler aradım ve en sonunda bi gömlek ve pantolon buldum. Onları diyerek oradan uzaklaşmaya başladım. Yürüdüm yürdüm ama bi taksi bulamadım telefonum da zaten düşmüştü. Biraz daha gezinirken bi taksi buldum ve acilen beni eve götürmesini istedim. Yaklaşık bi yarım saatlik yolculuğun ardından eve gelmiştim. Taksiciden biraz beklemesini rica edip içeri girdim ve parasını alıp geri döndüm taksiciye parasını verdikten sonra eve girdim. Ve hemen sıcak bi duşa girdim bütün vücudunu defalarca yıkadım. Uzun bi duştan sonra odaya girdim ve üzerini giyip ağlamanın etkisiyle hemen uykuya daldım. Sabah uyandığımda fark edeceğim ve şok olacağım o detayın şuan farkında olmayarak .
Sabah uyandığımda başımda inanılmaz derece şiddetli bi ağrı vardı. Gece olanları hatırlayınca tekrar ağlamaya başladım. Ağlamam daha da hızlanırken Güneş in sesini duydum.
-"Hala uyuyor musun "diyerek odaya daldı. Ve beni ağlarken görünce
-"Noldu kızım anlatsana "diye bana kızmaya başladı. Ben ağlama eşliğinde olan biten herşeyi ona anlattım. Şuan karşımda Güneş dolu dolu gözlerle bana bakıyordu. Birden bana sarılarak ağlamaya başladı.

-"Sana bunu nasıl yaparlar. Kim yapar ."diye sayıklıyordu. Sonra birden aklına bişey gelmiş gibi bana bakarak.
-"Hatırlamaya çalış hissettin mi içine bişeylerin aktığını? "Ne demek istediğini anlamıştım.
Düşünmeye çalıştım ama hatırlamıyordum.
-"Hatırlamıyorum ya ufff"dedim . Bana bakarak
-"Eğer olmuşsa ve yani hamile kalmışsan al......"
-"Asla ben öyle bişey yapmam. Beni biliyorsun. Kesinlikle karşıyım. "Dedim ve kesinlikle öyle düşünyordum. 21 yaşında anne olmak erken olabilir ama olsun. Sonra aklıma Toprak geldi ona nasıl anlatırdım öyle bişey olsa ne derdim ona .
Güneş tüm gün boyunca beni neşelendirmeye çalışmıştı. Ama kendiside çok üzgündü. Bi garip davranıyordu ama sebebini anlayamıyordum.

DENİZ
Sabah uyandığımda yine küçük odamdaydım. Bu odada uyanıyorsam ya çok içki içip bi kızla birlikte olmuşumdur , ya da babamın işleri yüzünden vurulmuşumdur. Gözlerimi açmadan elimi yatağın içinde gezdirdim. Kimse yoktu bu iyi demek ki dün gece çok içmemişim ama ben hatırlamıyorum ki en son yine bu odadaydım ve Gökyüzü'nün o Emre denen şerefsizin partisine gideceği için sinirlenip içmeye başlamış ve Aras'ı bile yanımdan kovmuştum. Kafamı hafif kaldırdığımda yatakta iki üç damla kan vardı. Neremi kesip biçdiler diye elini vücudumda gezdirdiğimde hiçbir yerimde kesik yoktu ve biyerim ağrımıyordu. Ne olduğunu anlamak için yataktan kalktım ve etrafa baktım. Yerde gördüğüm şeyle şok oldum. Bu oydu onun elbisesi ama burada ne işi vardı. Aklımı kaçıracak gibi hissediyorum ve bi yandan da dua ediyorum ne olur aklıma gelen şey olması diye. Sonra aklıma odadaki kameralar geldi geldi hemen odadaki kamera kayıtlarından bakıp neler olduğunu anlamalıydım.
.
.
.
İnanmıyorum bunu ona nasıl yapabildiğimi aklım almıyor. Ben ne zaman böyle birisi oldum. Karşısına çıkmaya çekindiğim kıza nasıl böyle bişey yaparım. Aklımdan gitmiyor hala izlediğim ve duyduğum şeyler. Bağırışları ve yalvarışları kulağımda yankılanıyor . Ne yapacağını bilmiyordum. Aklıma Aras geldi onu arayıp hemen yanıma çağırdım. Çok geçmeden yanıma gelmişti.
-"Ne yapacağım olum ben. Nasıl yaparım bunu ona ." Ağlıyordum resmen ağlıyordum Aras bana bakarak sinirli bi şekilde
-"Sıçtın bütün işe abi. Daha biz seni kızın karşına çıkman için ikna edemedik ama sen zaten o şansını kaybettin. Bi kız asla bunu kabul etmez. Hem sen şu kızı arayıp sorsana bi Gökyüzü nasılmış " çok mantıklı lan nasıl aklıma gelmedi. Hemen Güneş 'i aradım. Güneş telefonu açar açmaz
-"Sensin değil mi o pislik. Sen yaptım değil mi o iğrenç şeyi Gökyüzü'me . Nasıl yaptın bunu ona hı nasıl yaptın bi de seviyorum dedin. Sana inandım lan ben. Allah seni bildiği gibi yapsın şerefsiz."dedi ve nefes almak için sustu.
-"Ben ben hatırlamıyorum tamam mi hemde hiçbirşey hatırlamıyorum pişmanım ben hemde fazlasıyla yemin ederim hatırlamıyorum."dedim ama anında cevab geldi
-"Nasıl olduğu umrumda bile değil artık beni sakın arama ve benden yardım isteme buraya kadar "dedi ve telefonu suratıma kapattı. Bana bakan Aras a cevab olarak sadece baktım ve başımı eğdim ü başka hiçbirşey yoktu. Ben büyük bi hataa yapmıştım ve hatamın bedelini de sevdiğim kızı -ki benim sayemde artık kız değil - kaybederek ödedim. Artık hayatımın sonuna kadar yalnız kalacağım ve bunu sonuna kadar hak ettim. Aras ağzını açmıştı bişey diyecekti ama o sırada telefonu çaldı. Telefonu kaptınca bana baktı ve
-"Abi baba çağırıyormuş"dedi sıkıntıyla nefesimi dışarı verdim ve
-"Gidelim bakalım "dedim. Babam iş adamıydı ama karanlık işlerle de uğraşırdı. Ama ben o işlere kesinlikle karışmazdım zaten babamda beni her zaman ayrı tutardı tek karışma noktam babamın düşmanları babamın gözünü korkutmak için beni kolumdan veya bacağımdan vurmalarıydı. Başka türlü karışmazdım. Babamın yanına gitmek üzere o lanet odada çıktımAma bilmiyordum ki dün gece yaptığım o saçma hata babam tarafından bilinmeden bir kez daha yüzüme vurulacaktı.

YENİDEN♡Where stories live. Discover now