<> Süpriz Ziyaret <>

338 22 20
                                    

Medya: Nightcore Prom Queen Lycris

Violet'den;

Sabahleyin hiç uyanmak istemediğim bir güne uyandım yanaklarımdan durmaksızın akmış olan göz yaşları kurumuş gözlerim şişmişti tek düşündüğüm anne ve babamın otopsisinde çıkan diş izleriydi. Ve yine aynı rüyayı daha doğrusu kabusu gördüm. Bu nasıl oldu?O piç kurusu vampirler yüzünden uyku düzenim mahvoldu. Gündüzleri uyuyor geceleri ayaktayım. Bu durum canımı çok sıkıyor.

Yavaşça yatakta doğruldum sağa sola dönmekten birbirne girmiş saçlarımı taramak için şifonyerimin üzerindeki tarağı almaya gittim. Tarakla saçlarımı taradım. Oha lan resmen keçeye dönmüş saçlarım! Banyo yapsam iyi olacak. Ama önce Moon a bakmalıyım. Moon un odası hemen yanı başımdaydı. İki kere kapıyı tıkladım.

"Moon ablacım orada mısın?"

Moon:"...."

Ses yok. Sanırım içeri dalmalıyım. Kapıyı açtım. Moon banyoda şarkı söylüyordu. Banyo yapıyor. İçim rahatladı derin bir oh çektim. Moon o sırada bornozla banyodan çıktı. Beni görünce biraz korktu daha sonra durumu o da anladı.

Moon:"Aaa!Abla napıyosun burada?"

"Yine aynı kabusu gördüm Moon. Peşimi bırakmıyorlar. Özellikle pembe saçlı kızıl gözlü olanı. Onu hayal meyal hatırlıyorum. Sanki..."

Moon:"Ablaaa takma kafana"dedi ve bana sarıldı. Bende ona sarıldım.

Moon:"İzninle giyinmeliyim"dedi. Tamam anlamında başımı salladım. Sonra kendi odama doğru yola koyuldum.

Odamdan içeri girdiğim anda etrafı çikolato kokulu parfümümün yaydığı koku burnuma ilişti. Hmmm çok güzel kokuyo. Banyoya girdim. Kıyafetlerimi çıkardım ve küvete ılık suyumu doldurdum ve içine girdim. Suyu köpürtebildiğim kadar köpürttüm ve kabuslarımı düşünmeye başladım.

(?):"Violet!Violet!Neredesin?"diyordu kızıl gözlü pembe saçlı çocuk.

"Buradayım"diye bağırıyor küçük ben. Bir evde yangında camdan bağırıyorum ve alevler beni içine çekiyor. Gerisi karanlık....

"İyaaaa!"ne diyorum ben neler oluyor bana?! Banyoda hızlı bir şekilde yıkandıktan sonra üstüme bir bluz ve altıma etek giydim. Daha sonra saçımı kuruladım ve taradım. Sonunda saçlarım ipek gibi oldu. Saçlarımı iki yandan ayırdım ve iki kulak şeklinde topladım.

Merdivenlerden aşşağı indim. Ohoooo Moon çoktan masaya oturmuş bile. O ne lan!?Takeyoki mi o *-*

"Geliyorum takeyokiler!"dedim ve masaya koştum ağzıma üç takeyoki birden attım.

Moon:"Abla ben yaptım nasıl olmuş^^?"

"Conomson(canımsın)"dedim ve boynuna sarıldım. Birkaç saniye sonra kapı çaldı.

"Obi birini mi bekliyoruz?"(Obi evdeki hizmetçilerden biri)dedim meraklı bakışlarımla.

Obi:"Hayır efendim"dedi ve kapıya yöneldi.

"Obi dur lütfen!Ben bakayım."dedim kapıya yönelen Obi yi durdurarak. Moon da yanıma geldi birlikte kapıya yöneldik. Kapıyı tedirgin bir şekilde açtım sonra gördüğüm manzara konusunda şaşkına döndüm.

Violet&Moon:"HALAAAAA!!"dedik halamın boynuna atlayarak. Haliyle yere düştü. Bizde.
Halam gelmişti. Akashi Anna.

Anna:"Bende sizi özledim kızlar!"dedi bize sarılarak. Birlikte ayağı kalktık. Halam bir insan olabilirdi ama bizden de iyi büyü ustasıydı. Önce etrafı kontrol etti daha sonra pembe bir büyü bulutuyla eşyalarını üçeri taşıdı.Herkesin büyü bulutunun rengi farklıdır. Benimkisi mavi,Moon unki mor ve halamın pembe.

Moon:"Yatta!Yatta! Halam bizimle kalacak!"dedi halam ve ben güldük.

Anna:"Evet tatlışlarım!Doğru bildiniz"

"Obi halamın eşyalarını odasına götürür müsün?" Obi tamam anlamında başını öne eğdi daha sonra halamın bavullarını alıp odasına taşıdı. Bizde hep birlikte salona geçtik.

"Eee halacım?Bu süpriz ziyaretini neye borçluyuz?"

Anna:"Hem sizi özledim hemde size bakabilmek için"

"İyide biz kendimize bakabilecek yaştayız"

Anna:"Hayır o anlamda değil sizi korumak için ve ilk iş gece okuluna gidiyorsunuz. Baban da bunu istiyordu" Moon un ve benim gözlerimiz doldu. Onlar...ölmüştü.

Moon&Violet:"Gece okulu mu?"

Anna:"Evet güvenliğiniz için...biliyorsunuz otopside çıkan ısırık izleri...belki sizin okulunuzdakiler de şüphelidir...ve biliyorsunuz ailenizin size bıraktığı miras için size herşeyi yapabilirler" dedi.

Moon korkudan titremeye başladı. Bir elini halam öbür elini de ben tuttum.

"Korkma Moon yanındayız"

Moon:"S-sizi kaybetmek istemiyorum. Bana kalan tek şey sizlersiniz"dedi ve ağlamaya başladı. Gözyaşlarıma hakim olamadım.

Anna:"Kızlar yapmayın bu kadar hem siize bir süprizim var" Moon süprizleri çok sever tabi bende.

Violet&Moon:"Nedir?!"

Anna:"Biliyorsunuz birkaç haftadır Amerika'daydım elim boş döndüm mü sandınız?"

Moon ve benim gözlerim parladı. Çantasından çıkardığı mavi ve mor renkli kutuyu çıkardı ve bize verdi. Mavi bana mor Moon a. Paketleri yırta yırta açtık. Bu düşündüğüm şey mi?!

"Halaaa!Bu o mu?!"

Anna:"Evet tatlım hep istediğin hem kılıca hem asaya dönüşebilen bilezik."

"CANIMSIN HALA!!"dedim ve boynuna atladım. Halam Moon a son seviye büyücülerin kullanabileceği özel bir kitap almış.

Moon:"Hala bu çok.........GÜZEL!!"dedi ve oda halamın boynuna atladı. Sonra kitaptan bazı şeyler mırıldayarak. Bu büyüyü biliyorum. 1. Seviye desen büyüsü havada bazı desenler çizerek o desenlerin haraket edişini izliyorsunuz. Bande ona katıldım çok güzel desenler çizmeye başladık.

Anna:"Kızlar işte bunlar yeni üniformalarınız"dedi elindeki üniformaları bize uzatarak. Formaları aldık.

Moon:"Bunların rengi çok kawaii"

"Haklısın"dedim gülerek.

Anna:"Kızlar isterseniz hazırlanın bu gece başlıyorsunuz"

Moon&Violet:"NEEEEE!!

...Devam Edecek...

Diabolik Lovers..Lost Love (ASKIDA)Where stories live. Discover now