Batranica

30 0 0
                                    

Eu/Si acum ce facem?spun eu putin îngrijorată.
Mark /O sa gasesc eu o solutie. Dar intre timp cear fi sa ne bucuram putin de vacanta. Ca nu cred ca o sa ai mereu sansa de a fi aleasa.
Eu/Bine cum spui tu.
Mark/Bine pai mai intai eu ma duc sa caut ceva comestibil.
Eu/Bine. Eu o sa ma mai plimb pe aici.
Uau locul acesta chiar e magic. Cred ca ma plimb pe aici de ore intregi dar tot nu ma satur de acest peisaj. Mam tot plimbat asa pana am vazut o cabana ciudata. Cear cauta o cabana fix aici in pustietatea asta fara iesire. Dar totusi cabana avea ceva aparte, cu cant te apropiai mai mult cu atât simteai ceva placut. Un sentiment de puritate, de energie ceva de nedescris. Dar nu pot sa spun ca cabana arata mirific. Acoperisul plin cu trandafiri si stelute lucitoare, usa era din boboci de flori acoperiti cu roua dimineti, geamurile erau din panselute si restul cabanei din lemn cu desne ciudate. Ma indrept spre cabana pana ajung in fata usi frumos decorata. Atunci apas pe clanta vrand sa intru in casa dar ceva m aopreste. Cand ma intorc il vad pe Mark in spatele meu.
Mark/Sa nu deschizi usa aia. Ai înțeles.
Eu/Dă-mi drumul la mana. Ce tea apucat vreau doar sa vad ce este in nauntru.
Mark/Nu ne priveste pe noi. Este periculos sa intri asa acolo. Nu sti ce este aici asa ca daca te mai prind acolo nu știu ce nu ti fac.
Eu/Bine suparaciosule. Atunci noi incapem sa radem zgomotos.
Atunci eu simt o mână calda pe spatele meu. Si ma întorc atunci vad o bătrânică care statea si se uita la mine. Atunci ma întorc si il vad pe Mark putin speriat, dar si furios.
Eu/Mark cine este doamna.
Mark/Hai sa mergem.
Bătrânica/Ma simt jignita. Mark chiar nu iai spus de mine. Spune femeia cu un rânjet ciudat.
Eu/Mark ce se întâmplă? Cine este doamna? Spun eu cu lacrimi in ochi.
Mark/Am zis sa mergi.
Eu/Nu. Mi sa luat sa ma tratezi mereu ca un copil. Sa ma minti. Sa nu mi spui niciodată ce se întâmplă. De ce? De ce faci asta?
Batranica/La asta iti pot raspunde eu.
Mark/Nici sa nu încerci. Hai Amalia.
Eu/Nu chiar vreau sa stiu ce are de spus.
Mark incepe sa se uite urat la mine si sa ma traga dupa el.
Eu/Mark dă-mi drumul.
Batrinica/Sunt mama ta Mark de ce te porti asa.
Va urma.

Buna fanilor, vreau sa va mulțumesc tuturor celor care ma urmăresc. Si sa imi cer scuze pentru ca nu am mai postat de mult. Va pup si sper sa va placa.

Amalia Where stories live. Discover now