Ivira

33 1 0
                                    

Ivira/Acum vino sa te odihnești.
Patrik/Uite Ivira, nu poți sa stergi cu buretele sentimentele noastre. Incearca sa ne mai dai o seansa. Stiu ca inca ma mai iubești.
Ivira/Ce ai vrea sa fac?  Doar eu detin Emblema , si pot sa fac rau orcui se apropie de mine fara sa imi dau seama înțelegi.
Patrik /Stiu ca asta te bulversează, dar soluția nu este sa renunti si sa dai cu piciorul la tot ceam avut si ce putem sa avem in continuare.
Ivira /Patrik, nu fa asta.
Patrik/Ce sa nu fac...uite spunemi ca nu ma iubești, ca vrei sa dispar, ca ma urasti, uitându-te in ochi mei si o sa plec no sa mai auzi de mine. Fă-o dacă tot asta vrei.
Ivira/Nu este corect, de ce vrei sa ma fortezi sa spun niste lucruri care ne ranesc pe amandoi.
Patrik/Ivira ori spui ori raman si o sa infruntam in preuna fiecare obstacol si o sa ne clădim o viata. O viata plina de iubire cum nedorim amandoi. Acum spunemi ce alegj prima sau a doua varianta.
Ivira/Patrik eu...... eu nu...nu stiu ce sa spun.
Patrik/Uite Ivira pentru prima oara in viata ta, vorbeste si tu cu inima nu cu mintea. Pentruca câteodată mintea ne indruma, sa facem niste lucruri care nu sunt potrivite pentru noi. Si nu cred ca ai vrea sa suferi iar va dura cati va ani pana să-ți dai seama ca mintea si rațiunea ta au dat greși. Asa ca te rog sa încerci sa alegi cu inima nu cu mintea. Pentruca ce simtim si ce trairim nu ne spune mintea si inima. Si cateodata cu inima alegi mai bine decat cu mintea.
Ivira/Uau nu mam gandit niciodata sa aleg cu inima nu cu mintea si ratiunea mea.
Patrik/De ci ce te pune inima ta sa faci.
Ivira /Inima mea imi spune ca nu.
Patrik/Ca nu. Cum nu?
Ivira/Ma lasi sa termin.
Patrik /Sigur continua. Dar nu mai plânge .
Ivira/Inima mea imi spune ca nu mai vreau sa sufar. Ca nu mai vreau sa ma gandesc ce o sa fie maine. Inima imi spune sa trăiesc fiecare clipa pe care o mai am cu tine. Cu persoana fara de care  nu pot trai. Ca te iubesc prea mult ca am prea multe sentimente pentru tine la care nu mai vreau sa le dau cu piciorul. 
Patrik /Asta înseamă ca...
Ivira/Da Patrik ramanem inpreuna, de-acum nimic nu o sa ne mai desparta.
Patrik/Te iubesc Ivira. Dupa ce a spus aceste cuvinte se duce si o in brate spunandui mai multe lucruri frumoase si sarutando pe frunte.
Ivira/Si eu te iubesc Patrik.
Patrik/Dacă sti cat am tânjit sa aud aceste cuvinte. Atingando pe buza de jos.
**********acasa la Amalia ******
Eram distrusa de doua zile nu mai mancasem nimic ma durea asa de rau inima. Cum dea putut sami faca asta si dupa aceea sa ma lase singura in suferinta mea. Nu nu mai ca mia spus ca nu ma iubește dar ma si tradat atat de rau. Nu mai pot, dar ceva nu mi se pare normal cand mia spus tot ce sa intamplat, lam simtit alfel, parca miar spune o minciuna. Nu nu se poate, poate chiar ma mințit și poate nu e nimic adevarat dar de unde pot să-mi dau seama. Nu pot sa ma duc sal intreb, sau pot, nu nu poate o sa înrăutățesc lucrurile. Cum sami dau seama cum. Nu mai pot chiar nu mai pot, prea multe dar prea multe lucruri am indurat inpreuna. Nu pot sa cred ca totul a foat o iluzie dar iubirea mea pentru el nu, il iubesc inca il iubesc. Prea multe lacrimi am varsat pana acum, am obosit trebuie sa existe o cale ca sami dau seama care este adevarul, dar care adevar?Atunci aud niste bătăi in usa era Michelangelo.
Michelangelo /Amalia, cum ai ajuns in starea asta?
Era uimit ca ma gasit plansa parca fără viata nu intelegea ce sa intamplat.
Michelangelo /Amalia spunemi ceva, ce sa intamplat?
Atunci eu sar la el si il iau in brate.
Eu /Totul sa terminat totul.
Michelangelo /Ce vrei sa spui unde este Mark?
Eu /Mark nu mai este....
Michelangelo /Cum... cum adica nu mai este? Amalia linisteste si povestemi ce sa intamplat. Uite ia loc aici.
Eu /Cum sa ma linistesc cum? Mark ma tradat, ma mintit, ma injughiat pe la spate.
Michelangelo /Cum.....
Eu/Da Michelangelo nea tradat. Nu ma iubește pentru el tot timpul acesta a fost o joaca o joaca de copi. Iar eu am fost un pion in jocul lui intelegi?
Michelangelo /Nu.
Eu /Este sluga lui Capalono ma uraste nu ma iubeste. Vrea sa ma distrugă pentru el tot timpul asta a fos o farsa. O farsa in care eu am ramas nu mai cu amintirile, iubirea si ura pentu el, cateva intrebalri si suferita asta care nu ma lasa in pace.
Michelangelo /Amalia liniștește, in plus eu nu cred ca este adevarat nu putea el sati faca tocmai tie asta. Cred ca tot ce tia spus este o mare minciuna.
Eu/Deunde poti sa fi asa sigur.
Michelangelo /De cat timp tia spus asta?
Eu/De doua zile. Am apus eu cu o brusca nelinistire.
Michelangelo /Atunci înseamnă ca este intrun mare pericol.
Eu/Cum... de ce, de ce spui asta.
Michelangelo /Pentruca ieri a venit la mine si mia spus ca o sai fie foarte dor de mine si ca eu si Patrik iam fost ca niste frati. Si ca sati spun ca ii pare rau de tot si ca te iubeste la nebunie. Si ca mereu o sai stea gandul tine, chiar daca tu crezi ca e un nemernic. Lam intrebat ca de ce spune asta dar nu avrut să-mi spună ce se intampla.
Eu/Asta înseamna ca ma mintit si ca este in pericol nui asa. Incercam eu sa spun plângând mai rau ca niciodata si gandinduma ca de ce lam lasat sa plece. Este vina mea nu mai a mea.
Eu/Michelangelo mai putem face ceva nu? Putem sal salvam nui asa?
Michelangelo /Stai Amalia ai avut un coșmar sau un vis ciudat zilele astea care nu te lasa in pace?
Eu /Da de ce?
Michelangelo /Nu. Este foarte de rau foarte.
Eu/Cum de ce. Ce se întâmplă? Tipam eu disperata.
Michelangelo /Ai visat Emblema Amalia.
Eu /Emblema? Ce dracu mai este si asta? Spune mai repede ce se întâmplă pana nu-mi sar pepeni si iti fac ceva rau.
...... Va urma.






Ce faceti fani mei mam gândit ca in acest capitol sa va las asa unpic in suspans pana data vitoare, cand o sa ne intalnim din nou. A si vroiam sa multumeac tuturor persoanelor care ma urmaresc. Si vreau sa va mai spun ca revin la vechia coperta si vechiul nume Amalia.

Amalia Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum