Hunter × Hunter - The Last Mission!

495 26 3
                                    

Evet,izledim... Harikaydı...
-
Hunter × Hunter ' ı bitireli aradan 5 aya yakın geçti. Bu filmi izledikten sonra tekrar Hunter × Hunter ' a karşı bir bağlılık hissettim:p
Biraz saçma olabilir. Ama öyle..

Ayrıca Phantom Rouge hakkında bilginiz varsa lütfen yorumlara yazın. Açamadım,izleyemedim.

-
Film 2013 ' TE yapıldığı için bölümlerin ortasından vuruyor.
Aslında konusu animenin orta yerinden bir bölüm gibi... " Gölge " adlı takım var.. Onların ise " Nen " değilde " On " adlı aura var. Eğer izleyeceksen alttaki yazıları okuma. Spoiler vereceğim.
-
-
-
Onlar Avcılığı çürütmek için Netero'yu ele geçiriyorlar. Gölge takımının başkanı onlara men ve yemin ettiriyor. Ve kendi kanından veriyor. Böylece " Nen " den daha güçlü bir auro oluyor. Gon ve Killua 1 Gölge üyesini öldürdükten sonra Kurapika'nın yanına gidiyor. Tabi Kurapika Men yemin etmezse ölecek. Gon'da Gölge takımının başkanın yanına gidiyor. Men ve yemin ediyor. Ama onu yenemiyor. Netero özel gücünü ( son bölümdeki adı 100........ Tam hatırlamıyorum) kullanıyor. Gölge başkanıyla savaşıyor. Killua , Gon'un yanına gidip Biz arkadaşız falan diyor. Gon'da sonra kendi On'uyla savaşıyor. Ve gölge başkanına Özel gücü olan" Taş kağıt makas " gücünü kullanıp öldürüyor. Sonra herkes kurtuluyor..
-
-
-
Tam her şeyi anlatmadım. Gerisini izleyip öğrenebilirsiniz.. Ama kesinlikle tavsiye ederim 💕

Hunter × Hunter 2011 (TAMAMLANDI)🇹🇷जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें