ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ

394 116 75
                                    

"Εγώ. Ναι εγώ. Ο πανελλήνιας φήμης Μάριος που όλες οι κοπέλες με κυνηγούσαν γιατί τσιμπολογούσα από ότι έτρωγαν όσες φορές βγαίναμε για φαγητό εμμ...εννοώ για την ατελείωτη κορμάρα μου...έχω φτάσει σε σημείο να ακούω αναγκαστικά τα ζουζούνια από το Mp3 του Χάρη. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσω για την ηλίθια αδερφή μου." σκέφτηκα πατώντας το κουμπί για να δυναμώσει το τραγουδάκι που έπαιζε εκείνη την στιγμή.

Έστρεψα το βλέμμα μου προς την Φοίβη και διαβάζοντας τα χείλη της κατάλαβα πως ρωτούσε σε πόση ώρα θα φτάναμε. Αμαν αυτό το κορίτσι!
Συνέχεια παραπονιέται αντι να απολαύσει την υπέροχη διαδρομή σε συνδυασμό με τα πιο hot hits του σεπτεμβρίου για να χαλαρώσει.

Αγαπημένες αποκλειστικότητες που παίζει ο σταθμός μας.

1. Ακαντού.
2. Ήταν ένα μικρό καράβι.
3. Ξεκινά μια ψαροπούλα.
4. Έλα και εσύ στο φρουτονησί.

"Είμαι σχεδόν 17 και ακούω τραγούδια για εφτάχρονα." ψιθύρισα και ένιωσα κάποιον να με τσιμπάει. Στιγμιαία έβγαλα τα ακουστικά από τα αυτιά μου και άρχισα να σκανάρω την περιοχή δίπλα μου για να εντοπίσω αυτόν που πλήγωσε το χεράκι μου.

"Μην ανησυχείς μικρό μου." είπα χαμηλόφωνα ενώ φιλούσα το χέρι μου.

Αμέσως άκουσα τον Χάρη να γελάει αλλά μόλις τον κοίταξα με ένα δολοφονικό βλέμμα το γέλιο του κόπηκε και αυτός μου έκανε νόημα να πλησιάσω κοντά του.

"Αν ξαναμιλήσεις άσχημα για τα εφτάχρονα θα σου το κόψω." μου είπε με ένα θυμωμένο ύφος.

"Ποιο ακριβώς θα μου κόψεις;" ρώτησα τρομοκρατημένος, καθώς προσπαθούσα να καλύψω τον Μάριο junior με ότι έβρισκα μπροστά μου.

"Το χέρι βρε Μάριε." μου απάντησε αυτονόητα λες και τον είχα ρωτήσει αν είμαι κούκλος.

Κούνησα απλώς το κεφάλι καταφατικά και συνέχισα να ακούω τα τραγούδια των ζουζουνιών που εξωτερικεύουν όλα τα κρυμμένα συναισθήματά μου όπως θυμό και κλόνιση νεύρων μέχρι που αποκοιμήθηκα.

Ξύπνησα απότομα από τις φωνές της μαμάς, που προσπαθούσε να πείσει την Φοίβη να αποδεχτεί οτι ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι θα έκανε καλό στον Χάρη, αφού είναι ο μικρότερος στην οικογένεια και έχει ανάγκη να περνά τον χρόνο του με κάποιον από την στιγμή που εμείς μεγαλώσαμε και δεν ασχολούμαστε μαζί του.

"Η ιδέα του σκύλου και οι κοιλιακοί μου αποτελούν ένα τέλειο ντουέτο ώστε όλα τα κορίτσια να με ερωτευτούν." χαμογέλασα ολοκληρώνοντας την σκέψη μου.

It Began as a Mistake! #BC2018Where stories live. Discover now