#6

4.2K 122 62
                                    

Facebook'ta Her Eklediğiniz Arkadaş İle Mark Zuckerberg'in Servetine $0.003 Dolar Katkıda Bulunuysunuz.

Motorlu araçlar dakikada 2 insanı öldürüyor.

"Pijamalı hasta yağız şoföre çabucak güvendi" cümlesi alfabemizin tüm harflerini içinde barındırır. Elektronik cihazlarda alfabe testi için kullanılır.

Google reklamlardan ortalama yılda 20 milyar dolar kazanıyor. Bu rakam Amerikanın ünlü kanalları CBS, NBC, ABC ve FOX'un prime time da kazandığı reklam gelirinden bile fazladır.

Dünya'nın en uzun süre yanan ampulü California' da bulunmaktadır. Bu ampul 1901 'den bu yana yanmaktadır.

Işık Saniyede 300.000 Km Hızla Yayılır.

Normal bir CD (compact disc) deki hatlar bir doğru üzerinde yer alsaydı yaklaşık 5km uzunluğa ulaşırdı.

Pasifik'te küçük bir ada ülke olan Tuvalı her yıl hiçbir şey yapmadan 4 Milyon Dolar Kazanıyor. Bunun sebeb10 kısaltmasının TV olması ve .tv uzantılı alan adlarının satışından elde edilen gelirlerden pay almaları...

AVM lere ve otellere giriş/çıkışlarımızda bizi yavaşlatan o döner kapıların kullanılmasının amacı içerideki ısıyı korumaktır.

Motorlu araçlar dakikada 2 insanı öldürüyor.

Wolkswagen Şirketi Buggati Psche Ve Lambghini Markalarınada Sahiptir

Eğer Google'ın arama butonuna "do a barrel roll" yazarsanız, tüm ekran bir anda dönmeye başlayacaktır. Chrome de deneyin :)

Dünyanın en sessiz yeri, Orfield Laboratuarlarındaki yankı odası. Ses dalgalarının %99.99'unu absorbe edebilen yapısı ile insanları gerçekten çok ilginç bir şekilde etkiliyor. O kadar sessiz ki, kendinizi duymaya başlıyorsunuz. Kalp atışınız, midenizden gelen sesler, nefes alış verişiniz, hatta kanınızın pompalanmasının ve akışının sesi. Yeteri kadar vakit geçiren denekler, dengelerini kaybedip halisünasyon görmeye başlamışlar. Hala 45 dakikadan fazla dayanan kimse olmamış...

İLGİNÇ BİLGİLERWhere stories live. Discover now