TELEKİNEZİ

1.8K 61 12
                                    

Telekinezi Nedir?

Telekinezi, maddeleri düşünce gücüyle kontrol edebilme durumudur. Bir eşyayı yerinden oynatma vs. gibi eylemler Telekinezi ile gerçekleştirilebilir. Kelime kökeni Yunancadır, "Uzaktan Kontrol" manasına gelen "Telekinesis" kelimesinden türemiştir. Parapsikologlar daha çok Telekinezi yerine Psikokinezi demeyi tercih ederler. Aynı anlama gelmektedir fakat kelime kökenleri farklıdır. Aynı zamanda, bir parapsikolojidalıdır.

Telekinezi ile neler başarabilirsiniz?

Eşyaları yerinden oynatmak.
Bardağınızı vesaire..Eşyaların biçimini değiştirmek. Kaşık bükmek gibi.Psiball: Yani psişik enerji topu. Buna aşağıda vereceğim tekniklerde değineceğim.İlerlemiş bir seviyedeyseniz -ki bu o kadar kolay değildir, keşişler boşuna sabahtan akşama kadar meditasyon yapmıyor- günlük işlerinizi telekinezi ile halledebilirsiniz. Kapı kapatmak, pencere açmak gibi.

Telekinezi Nasıl Yapılır?

Telekinezi Teknikleri

Aklınızı fazla karıştırmadan, size basit ve yapabileceğiniz teknikleri açıklıyorum arkadaşlar. Bunları yapabildiğiniz takdirde kendi ileri düzey tekniklerinizi geliştirebilirsiniz.

1- Alevi Hissetmek

İlk yapmanız gereken bir mum yakmak. Rüzgarsız bir ortamda olun ve mum ışığını hissedin. Muma iyice odaklanın, sadece siz ve mum varsınız. Gözlerinizi mumun ahenkli dalgalanışına odaklayın, odaklama esnasında sık olmamak üzere gözlerinizi kırpabilirsiniz. Şimdi ise en önemli noktaya geldik; İnanç. Mumun alevini sanki kendi vücudunuzun bir uzvuymuş gibi görmeniz gerekmekte, buna inanmalısınız. O alevi kolunuz, bacağınız gibi görmelisiniz. İstediğiniz zaman hareket ettirebileceğinize inanın.. ve deneyin! Mum egzersizi çok basit ve etkilidir. Sonuç alana kadar denemeye devam edin, ümitsizliğe kapılmayın!

2- Psiball ve Balon

Öncelikle Psiball, psişik toptur. Yani sizin psişik güçleriniz ile elde ettiğiniz, gözle görülebilmesi ciddi bir ustalık gerektiren bir enerji topu. Şimdi tekniğe geçelim, bu biraz daha zordur. Elinize bir balon alın ve ellerinizi bu balonun iki yanına neredeyse değecek şekilde konumlandırın. Bir iki dakikalık bir odaklanma yaşayın, ardından vücudunuzdaki enerjinin ellerinize, avuç içinize doğru geldiğini hissedin. Avuç içinizde bu sıcak enerjiyi biriktirin, ve iyice odaklandıktan sonra avuç içlerinizden o enerjinin top haline gelip balona değerek uzaklaştırdığını düşünün.. iyice konsantre olun. Eğer başarılı olursanız, psiball tekniği ile kendinizi uzun bir süre geliştirin.

3- İmajine Etmek

Öncelikle, vücudunuza enerjinin dolduğunu hissedin. Önünüze bir kağıt parçası koyun. Gözlerinizi kağıda odaklandırın. Odaklandırdıktan sonra gözlerinizi kapatın ve kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya, imajine etmeye çalışın. Sonra enerjinizin kağıdın etrafında dolandığını hissedin. Kağıdı sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve ileri ittiğinizi düşünün. Konsantrasyonunuz ve inancınız tam olsun, ardından gözlerinizi açın.

Eğer gözle görülebilir bir sonuç alamıyorsanız, kağıdı hareket ettirme kısmını sürekli tekrarlayın.

4- Tünel Tekniği

Küçük bir eşya seçin, hafif olması şart. Ağır olursa büyük ihtimal başarısız olursunuz. Küçük bir iğne olabilir.
Zihninizi boşaltın. Rahatlayın ve sizi etkileyen tüm olumsuz şeyleri boşverin. Konsantre olun.
İğne ile kendi aranızda bir tünel kurun. Bunu hayalinizde canlandırın ve sadece iğneyi görün. İğne dışında her şey o tünelin dışında. Sadece iğne ve siz!
Şimdi iğnenin etrafında iki el olduğunu ve o ellerin sizin görünmez elleriniz olduğunu düşünün. Görünmez ellerinizi iğneye yönlendirin ve onu ittirdiğinizi düşünün.
Konsantrasyon ve inanç, bunlar çok önemli! Deneyin, olacak.

5) Psiball Oluşturmak

Telekinezi konusunda büyük bir önemi bulunan Psiball (Enerji Topu) yapabilmek, vücut enerjisini şekillendirebilmekle alâkalıdır. Bazı kişiler için bu, maddeleri oynatabilmekten daha kolaydır.

Öncelikle, ellerinizi önünüze doğru getirerek avuç içleriniz yukarı gelecek şekilde durun. Gözlerinizi kapayın ve rahatlayın. Avuç içleriniz arasında sıcak, sürekli kendi etrafında dönen bir enerji topu oluştuğunu düşünün ve boşlukta oluşan enerji topuna yoğunlaşın. Sürekli bu enerji topunu güçlendirdiğinizi ve daha da büyüttüğünüzü hissetmeye çalışın.
Ellerinizi yuvarlak bir şey tutar gibi yapın ve gözlerinizi kapatın, kol kasınızı sıkın ve ordaki enerjinin ellerinize yavaşça aktığını düşünün. Bu enerjinin bir enerji topunu oluşturacağına inanın, buna konsantre olun. Eğer ellerinizde bir sıcaklık ve titreşim hissediyorsanız gerçekten mükemmel! Şimdi hissettiğiniz enerji topunu, hassas bir şeye doğru fırlatın ve ne olduğunu görün! (Masa üzerinde duran kağıt gibi, hafif şeyler.)

6) Kavanoz Tekniği

İhtiyaçlarımız:

Bir adet kapaklı kavanoz,Bir adet pinpon topu,Bir ip,Bir adet dikiş iğnesi.

Hazırlık:
Kavanozun kapağını açıyorsunuz ve dikiş iğnesini alıp iğnenin deliğinden, kavanozun boyunun 4/3'ü kadar bir ip geçiriyorsunuz. İğnenin ucunu ise pinpon topunu bırakmayacak şekilde pinpon topuna batırıyorsunuz, sonra iğneye geçirilmiş ipin ucunu kavanoz kapağının iç yüzeyinin ortasına yapıştırıyorsunuz ve son olarak kapağı kapatıyorsunuz.

Karşınızda; kavanozun tabanına, sağına ve soluna değmeden tam olarak ortasından iple asılmış duran bir pinpon topu var.

Teknik:
Kavanozunuzu, aranızda 2 karış olacak şekilde düz bir yere koyuyorsunuz. Ama dirseklerinizi kavanozu koyduğunuz yere koymadan. Ve yukarıdaki yöntemlerden birini deniyorsunuz. Yani, enerjinizle ve düşünce gücünüz ile kavanozun içinde asılı duran pinpon topunu oynatmaya çalışıyorsunuz.

7) Su Tekniği:

Üstü açık, su koyabileceğiniz bir kap bulup içine su dolduruyorsunuz ve içine bir adet pet şişe kapağı koyuyorsunuz.
Amacınız her zamanki gibi kapağı düşünce gücünüzle oynatabilmek!

Telekinezi Yapamıyorum!

Bu basit teknikleri yapamıyorsan, inanç, konsantrasyon yada düşünebilme kısımlarında sorun yaşıyorsun demektir. Öncelikle, telekinezi yapabilmek için inanman gerekmekte. "Telekinezi gerçek, ve ben bunu yapabilirim!" diye kendine telkinler verebilirsin. Ve stres, heyecan yapmamalısın. Bu konsantrasyonunu etkiler. Düşünce kısmında problem olduğunu düşünüyorsan, ümidini kaybetme! Denemeye devam et.

İLGİNÇ BİLGİLERWhere stories live. Discover now