Lovec

440 22 2
                                    

Kedysi dávno, si jeden muž zašiel do lesa na lov. Ako padla noc, zistil, že je v neznámej časti lesa. Šiel a šiel, ale nedokázal nájsť cestu domov. Po bezcieľne túlanie temnotou, nakoniec dorazil k malej rúbanisku, kde bola stará, polorozpadnutú chata. Unavený a otrávený, sa rozhodol, že tu zostane cez noc.

Keď prišiel bližšie k chate, zistil, že dvere sú polootvorené. Nazrel dnu, a videl, že je chata prázdna, ale bola tu posteľ a oheň v krbe. Lovec ľahol na posteľ a rozhodol sa, že prespí. Keby prišiel majiteľ, spýtal by sa o povolenie až ráno.

Ležal na posteli, rozospatý, díval sa okolo a prekvapivo zistil, že na stenách visia rodinné obrazy, všetky zarámované a v neuveriteľných detailoch. Vyzerali ako živé a bez výnimky, každý bol škaredý. Podivné tváre na portrétoch v ňom vzbudzovali pocit nepokoja. Boli namaľované ako by sa snáď pozerali priamo na neho. Bolo to desivé.

Rozhodol sa, že jediný spôsob bude otočiť sa smerom k stene, a všetko ignorovať. Dal si kabát cez hlavu a pomaly zaspal.

Ráno sa lovec prebudil v chate prežiarené ranným slnkom. Keď vstal, nevidel žiadne obrazy na stenách, iba okná ...




Máme tu ďalšiu creepypastu ktorá je slabšia ale no čo ...

Váš:Hiro_Sakamaki

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 18, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Creepypasty(SK)Where stories live. Discover now