Hrobka

639 30 2
                                    

Takže máme tu ďalšiu creepypastu na tému cintorín.
(Tentokrát už v slovenskom preklade🎆🎇🎊.) Prajem krvavé čítanie.



Chlapec prijal letnú brigádu na cintoríne. Nešlo o to, že by tú prácu chcel alebo potreboval, ale jeho otec mu ju dohodol cez svojho známeho, takže nemal veľmi na výber.

Cintorín bol dosť desivý, ani po týždni si nemohol na novú prácu zvyknúť. Z občasného zahliadnutia mŕtvol mal nočné mory, koniec koncov sa takéto veci nevidia každý deň. Našťastie pre neho, jeho práca nesúvisela priamo s mŕtvymi. Jeho úlohou bolo kopanie hrobov, zametanie a kosenie trávy. Manipuláciou s telami sa zaoberal iba jeho nadriadený, hrobár.

Najdesivejšie boli krypty. V týchto rodinných hrobkách bolo veľa rakiev, z ktorých bola každý zosnulý člen danej rodiny. Keď si chlapec uvedomil, že chodí medzi chodbami zaplnená telami, ovládla ho zakaždým hrôza.

Chlapec si síce po čase začal zvykať, to však netušil, čo ho ešte len čaká.

Jedného večera, kedy zametal v hrobke, zabuchol poryv vetra dvere. Ihneď si uvedomil, že sa jeho najhoršia nočná mora stala skutočnosťou. Bol uväznený v krypte plnej mŕtvych tiel, a nebol tu nikto, kto by mu pomohol.

Kričal a búšil na dvere, nebolo to ale k ničomu. Dom hrobára bol príliš ďaleko a nikto bližšie nebol. Po niekoľkých hodinách, si zúfalý chlapec uvedomil, že je v tom sám. Začal sa pokúšať dostať von svojpomocne.

Nad vchodom do hrobky bolo malé okienko. Nanešťastie bolo príliš vysoko, na to aby naň dosiahol. Poobzeral sa okolo seba a povedal si, že by mohol použiť jednu z truhiel. Ak by sa mu podarilo je poskladať, mohol by vytvoriť improvizované schodisko.

Potom čo vytvoril improvizované schodisko, pokúsil sa na ňom opatrne vyliezť von. V momente keď stál na poslednej rakve,  jeho noha prerazila spráchnivené veko.

Jeho nohu ovládla bodavá bolesť. Predstavil si, ako v nej má zabodnuté triesky a klince. Cítil, ako stráca kontrolu, a že každú chvíľu z naskladaných truhiel spadne. Našťastie sa zachytil za okenný rám, a udržal sa. Počiatočný šok opadol, a začal cítiť, ako mu z nohy začala prúdiť krv. Cez ohromnú bolesť, ktorá ho teraz ovládla, sa pokúsil oslobodiť zo zovretia rakvy. Keď sa s vypätím všetkým síl vytiahol k oknu, rakvy sa pod ním zosypali.

Nakoniec sa mu podarilo dostať von, a vydal sa smerom k domu hrobára. Ten začul chlapcovo nariekanie a otvoril dvere, pred ktorými mladý neborák ležal. Hneď si všimol, že si chlapec zviera krvácajúcu nohu, a tak ho ihneď zaviezol do nemocnice.

V nemocnici mu lekár ranu očistil a prezrel.

"Ako sa ti to stalo mládenec?" Spýtal sa lekár.

"Porezal som sa o klince a kusy dreva." Odpovedal mladík.

"Ale tieto rany nie sú od porezania." Povedal lekár. "To sú stopy po uhryznutí ..."



Máme tu ďalšiu časť mojej knihy,ak sa vám páčila určite ma podporte🌟🌠. Ak nájdete nejakú chybu v preklade určite do napíste do commentu aby som predišiel ďalším😉.


Váš:Hiro_Sakamaki😈/😇

Creepypasty(SK)Where stories live. Discover now