Kapitel 60// du gør mig skør

2K 57 3
                                    

Er det er en drøm? Er dette virkeligt? Jeg niver mig selv i armen, av, ja det er virkeligt.

Jeg bliver vækker af et let pust i mit hoved. Det kilder. Jeg åbner stille mine øjne og ser lige ind i mine ynglings øjne og smil der smelter hjerter.

"Godmorgen" hvisker Marcus, jeg putter mit hoved ind til hans bryst, "har du sovet godt" spørger han, jeg nikker og svare med et, "mmm" Han tager føre to fingre under min hage og løfter blidt mit hoved, så jeg igen kigger ind i hans øjne. Han læner sig stille ned til mig og vores læber mødes i et blidt kys. Hvor har jeg savnet at vågne op i hans arme og den tryghed han kan få frem. "Hvad er klokken?" spørger jeg ham, med den nu fantastiske morgenstemme jeg har. Han kigger på sin telefon, "10:24" nej, nej, nu har vi sovet over os, "Marcus du kommer alt for sent i skole" jeg fare op fra sengen og prøver at finde noget tøj, "Rolig nu Sofia. Jeg vil da meget hellere være sammen med dig end at være i skole" han hiver mig ned i sengen igen og kysser mig blidt, med hans dejlige bløde læber. Årh. det giver mig sådan nogle sommerfugle i maven, hvorfor skal han være så dejlig.

"De næste 3 dage må godt gå langsomt" hvisker jeg i hans øre og jeg kan se det gør noget ved ham, for han bider sig blidt i læben. Jeg kysser ham blidt, skubber ham blidt væk og rejser mig fra sengen. Jeg fik jo ingen af mine ting med herover i går, så jeg har åbenbart kun sovet i undertøj. Jeg kan godt mærke at Marcus øjne er på mig da jeg rejser mig, "Marcus?" siger jeg og vender mig rundt og tro det eller ej, men jeg havde ret, Marcus øjne var min røv, og da jeg kigger på ham, kan jeg se at han igen bider sig i læben.

Jeg lister stille hen til ham, løfter hans hage og siger, "Pas på med at bide dig selv i læben, vi skulle jo nødig have dem ødelagt." og blinker med øjet.

Jeg vender mig om igen.

"årh. Sofia, du gør mig skør" siger han opgivende. Jeg griner let af ham og tager mine bukser på, går over til hans skab, hvor jeg tager den første trøje der falder mig ind. Dog en lille smule for stor, men det ved i jo at jeg elsker, så jeg tager det forreste af trøjen ned i bukserne og smører ærmerne lidt op. Jeg går ud af døren til hans værelse og på vej ud på badeværelset, da en masse minder popper op i mit hoved, da jeg går forbi døren ind til mit gamle værelse. Ej jeg må godt lige kigge. Jeg åbner døren let og ser, at det hele står som da jeg forlod det. Jeg går langsomt ind i rummet og det hele kommer tilbage, som små videoer ind i mit hoved. Jeg kigger over i min seng og ser en af de første aftner jeg var her, hvor jeg skypede med Natascha og Martinus kom ind. Et lille smil former sig på mine læber. Jeg går stille mod vinduet og vender mig mod døren, aftenen hvor Marcus kommer listende ind og ligger sig i sengen ved siden af mig, fordi det tordner kommer frem. Jeg vender mig igen og kigger ud af vinduet, hvor jeg ser haven. Marcus og min første dans sammen ude i haven. Jeg mærker to hænder om min mave og et blidt kys på min skulder. "Marcus jeg savner det" jeg vender mig rundt, så jeg kigger ind i hans øjne, "Det hele er bare minder, minder jeg savner rigtig meget." Han hiver mig ind sig, så vi bare står og krammer hinanden, " Og 'det' savner også dig" siger han. Jeg kigger op på ham og giver ham et hurtigt kys, "lad os få noget at spise" han tager min hånd og vi går sammen ned i køkkenet. Jeg finder nogle æg frem og begynder at lave scramble egg. Marcus rester noget brød og dækker bord. Vi får spist og ryddet op.

Vejret er rimelig koldt udenfor og vi har begge bare lyst til at lave ingenting. Marcus finder en masse dyner og tæpper og ligger dem ind i stuen, mens jeg laver noget varmt kakao og popcorn.

"Hvad vil du gerne se?" råber Marcus ind fra stuen.

"Du bestemmer" råber jeg tilbage og får lavet det hele færdig.

Da jeg kommer ind i stuen, får jeg lidt af en overraskelse. Det har han virkelig gjort godt. Jeg går over til ham i sofaen, mens jeg stiller tingende på sofabordet. "Skal vi seriøst se The Last Song?" jeg er rimelig overrasket, det er jo min ynglings film. Jeg putter mig godt ind til ham og han tænder for filmen, "Jeg ved jo godt, at det er din ynglings film" siger han og smiler selvsikkert, jeg griner bare af ham og giver ham et blidt kys på kinden.

Jeg får ikke set hele filmen, for jeg er vidst faldet i søvn, siden at jeg vågner op i Marcus arme og vi ser en anden film, "Har du sovet godt?" siger Marcus stiller. Jeg vender mig rundt, "Hvornår sover man ikke godt, når man er sammen med dig" han smiler stolt og giver mig et kys. Kysset udvikler sig til et længere kys, Marcus ligger over mig, indtil jeg får ham skubbet rundt og jeg sidder oven på ham. Jeg bryder kysset let, "Jeg elsker dig" Marcus hiver mig ned til ham igen, og vi kysser videre. Marcus føre sine hænder ind under min bluse. Hans hænder mod min bare ryg giver mig små kuldegysninger og en masse sommerfugle i maven, han føre stille sine hænder rundt på min ryg. Jeg roder rundt i hans hår, bryder kysset og kysser ham istedet på halsen. Jeg bider ham let i øreflippen og jeg kan se han bider sig let i læben og føre sine hænder ned til min røv og giver den et lille klem. Jeg kysser blidt hans læber igen og han vender os rundt, så han nu ligger over ham. Han kysser mig på halsen og ned til mit kraveben, og han rammet et helt bestemt sted, hvor det giver en helt anden følelse,  en følelse af nydelse. Jeg giver en lille lys fra mig og jeg kan se, at Marcus hørte den, for han kigger på mig og bider sig igen i læben. Hvad er der med ham og hans biden i læben. Han hvisker mig i øret, "Og jeg elsker dig"

I know you love me - Marcus & Martinus Where stories live. Discover now