12

3.1K 102 8
                                    

Je wil waarschijnlijk weten hoe het verder afliep.. Er is verder niks gebeurd in bed, we lagen gewoon naast elkaar zonder meer. De volgende ochtend ben ik naar mijn kamer gegaan, heb me opgefrist en ben weer naar school gegaan.

Ik loop door de gangen. Vandaag werd normaal mijn haar afgeknipt maar aangezien ik met James heb gekust gaat dat niet gebeuren. Hopelijk is hij onze afspraak niet vergeten. "Hey schoonheid"
James komt rond mij staan. "Ik heb goed nieuws voor je, je haar wordt niet afgeknipt!" Hij lacht breed. "Jeej, thanks James, mijn leven is gered haha" "Nog een kusje?" "Nee, dat was eenmalig, voor mijn haar weetjewel" "Eenmalig?", zegt hij kwaad en hij zet en stap achteruit. Ik kijk hem verbaasd aan en dat heeft hij ook gemerkt. Hij glimlacht en komt weer een stap dichter. Hij duwt me tegen de muur en met zijn zachte lippen begint hij me te kussen.
Zijn handen verdwijnen onder mijn t-shirt naar mijn borsten maar voordat hij ze kan vastgrijpen duw ik hem weg.
"Wat doe je nou, Roos?! Jij wou dit toch ook?", roept hij kwaad.
Ik kan niets uitbrengen dus zo snel als ik kan loop ik weg van hem. "Roos, doe niet flauw", zegt hij nog enigzins lief maar dan verandert de manier waarop hij praat. "Dit zet ik je betaalt, Rosalie, pas maar op! Je leven wordt een hel!"

BADBOY ✅Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang