2. kapitola

130 6 3
                                    

14. 7. 2017

Můj milý hubený deníčku, začnu tím, čím jsem včera začínala. Ještě předtím, než jsem se rozhodla hubnout, takjsem hodně jedla. Nebyl pro mě problém sníst 3/4 balení toustového chleba s nutellou. Když jsem pak večer stála před zrcadlem, nelíbilo se mi, co jsem viděla. Byly chvíle, kdy jsem si připadala krásně hubená, ale zase byly chvíle, kdy jsem si připadala jako to nejošklivější stvoření na planetě. Jako ošklivé káčátko, ovšem bez krásného konce. Musela jsem to změnit. Nechtěla jsem být stále na vahách, jestli teda hezká jsem a nebo ne. A tak tu stojím. Na startu. A cíl vidím v dáli.
Dnešek bych shrnula jako opravdu příjemný den. Až na ráno. Bylo mi mírně špatně, nevyspalostí. Ovšem snídaně mě dostala na nohy.

Snídaně: Ke snídani jsem měla rýži s kuřecími játry, která teda nejsou nijak extra zdravá. Ovšem bylo jich tak málo, že si to ani nevyčítám. K pití jsem měla vodu s šumivou tabletou Vápník + Vitamín C.

Oběd: Čemu se ani nedá říkat oběd jsou Domácí nepečené proteinové tyčinky. Dělala jsem je podle sebe, takže vám můžu říct leda tak přibližně kolik čeho jsem tam dala.

Předem říkám, že jednodušší recept najdete na internetu

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.


Předem říkám, že jednodušší recept najdete na internetu. Toto je podle hlavy a chápu, že ne všichni musí mít takové ingredience. (Také upozorňuji, že to není žádné vychloubání.)

V receptu je cca hrnek opražené slunečnice, dále opražené sójové vločky (cca 2 lžíce jako u všech vloček), rýžové vločky, špaldové vločky, amarantové vločky a ovesné vločky (aneb výhoda toho, že je vaše mamka po hlavu zahrabaná ve zdravé výživě). Opraženou slunečnici jsem rozmixovala, přidala karobové kakao, 1 lžíci čokoládového proteinu, zalila trochou olivového oleje, mléka a přidala asi lžičku datlové pasty. Poté nasypala všechny vločky a hotové těsto nechala ztuhnout krásně nacpané ve formě 1 hodinu. A nakonec nakrájela. A jsou výborné!

16:00: Po dlouhé době jsem opět mohla zakusit meloun. Tak jsem si řekla, proč si neudělat smoothie? Aneb Melounovo-nektarinkové smoothie.

Recept: 2 srpky melounu nakrájíme na kostičky, beze slupky

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Recept: 2 srpky melounu nakrájíme na kostičky, beze slupky. Poté nakrájíme 1 nektarinku a společně s melounem dáme to mixéru. Přidáme ještě půl hrnku vody a mixujeme. Do skleničky nasypeme lžičku chia semínek (pokud máme) zalijeme vodou, aby zgelovatěla a po okraj dolijeme smoothiem. Zamícháme a můžeme pít.

Večeře: K večeři jsem měla žitný chleba se sýrem.

Cvičení: Nebudu nikomu nic nalhávat, v posilovně jsem byla necelých 20 minut. Protáhla jsem se. Stoupala jsem na židli a druhou nohou opět dolů, což je dobré na stehna a hýždě. Poté několik kliků a dřepů, pár cviků na záda, také jsem šla na čtyři a zvedala nohy vzhůru a od sebe.

Jsem ráda, že mi sladké nezdravé jídlo nechybí. A cítím se dobře. Tak zas zítra, deníčku.

TAK A JSEM TADY S DALŠÍ KAPITOLOU. JAK JSEM ŘEKLA, TENTO JÍDELNÍČEK NEDODRŽUJTE, ALE POKUD SEM DÁM RECEPT, PAK HO KLIDNĚ VYZKOUŠEJTE. MĚJTE SE HEZKY, BUDU RÁDA ZA PODPORU A AHOJ! :-)

My dear thin diaryKde žijí příběhy. Začni objevovat