/ ÖZEL BÖLÜM \ Anneler Günü Sürprizi

1K 22 7
                                    

Bölüm Adı : Anneler Günü Sürprizi

Hayat'tan

Yataktan kalktığımda Arda yanımda yoktu.Bende yavaşça yatağımdan kalkıp merdivenlerden indim.Bugün günlerden neydi yahu? Ekin'in de odasına baktım ve odasında yoktu.Mutfaktan gelen tuhaf kokulara doğru yöneldim.Bunlara tam anlamıyla yemek kokusu denemezdi.Çünkü eğer bunlar yemekse benim yaptıklarıma bir ton hakaret yağmış olurdu.Mutfağa girmeden Arda'ya seslendim mutfaktan gelen sesi tuhaftı.Ama nasıl tuhaf? Sesi titremişti sanki.Ekin de oradan ' Anne gel! ' diye bağırınca mutfağa girdim.Mutfak masasının yanına kurdukları davulu çalan Ekin ve ona gitarla eşlik eden babası.Bunlar benim başıma mucize miydi?Kendimi şuan çok şanslı hissediyordum.Bana yazmış olduğu özel şarkıyı seslendiriyordu Arda'da.Şuan gözlerimdeki yaşlar mutluluktan akıyordu.Eskisi gibi üzüntüden,kederden değil.Hayatı yaşıyordum ben bu iki bey ile.Hemde Ekin...Davulla içli dışlı olmuş ve onu öyle bir havayla çalıyordu ki sanırsınız bir müzisyen.Yoksa Arda oğlumuzu müzisyen mi yapacaktı? Neyse bunun için de kavga etmeyelim de... Şarkı bittikten sonra sarıldık ve Ekin'i kucağımıza alıp bir yandan ben diğer yandan Arda öptü.Sonra sofraya oturmadan göz gezdirdim.Zehirlenebilir miydim? Çikolatalı tost fikri bence kesinlikle Ekin'e aitti. Çocuğumuz çikolataya ait her şeyi seviyordu.Süt,puding,tost,omleti bile ona çikolatalı yapıyorduk.Muhteşem bir anneler gün sürprizi yapmışlardı.Ekin aceleyle konuştu.

'' Anne beş dakika var servisin gelmesine acele et!!! ''

Öyle bir tonda söylemişti ki hemen kalkıp ona bir tost yapmaya başlamıştım.Ekin oradan gülerek konuştu.Arda da gülmeye devam ediyordu.

'' Anne bugün cumartesi.Okul yok ki? ''

'' Alacağınız olsun! ''

Ekin daha çok gülerken bu sefer Arda'ya dönüp konuştu.

'' Baba... ''

'' Efendim oğlum? ''

'' Sen bugün kayıt stüdyosuna gitmeyecek miydin? ''

'' Evet oğlum. ''

'' Saat sekizde miydi? ''

'' Evet... Neden sordun ki? ''

Bu sefer ben gülüyordum.

'' Saat sekize beş var da ondan... ''

Ekin kahkaha attı ama bu sefer doğruydu.Arda'ya 'gülme komşuna gelir başına kocacığım' bakışlarımı atarak Ekin'e döndüm.

'' Sen kimse çektin anlamıyorum ki? ''

Babası gibi muzip muzip sırıttı ve konuştu.

'' Elif'e ''

''Elif kim Ekin? '' Arda ciddiyetle sormuştu.

'' Sınıftaki en güzel kız. ''

Biz hemen kahkaha attık ve Arda da yanımıza gelince Ekin'i gıdıklama seansları başladı.

STOP OFF GIDIKLAMA ON!

ÖZEL BÖLÜM SONU....

ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ WATTYS2017 ADAYIYIZ.İNŞALLAH KAZANIRIZ KİTABIMIZ DAHA SONRASINDA BASILIR.EĞER BASILIRSA SİZİNLE İMZA GÜNLERİNE GÖRÜŞMEK BELKİ DE BENİM İÇİN EN GÜZEL ŞEY OLABİLİR.MESAFELERE RAĞMEN OKUDUNUZ KİTABI. BELKİ ESKİŞEHİR'DE OKUYAN VARDI BELKİ DE SİVAS'TA.AMA HEP BİR BÜTÜN OLDUK.MESAFELER HİÇBİR ŞEYE ENGEL DEĞİL.BENİM YAZDIKLARIM O KADAR MESAFEYE RAĞMEN KALBİNİZE İŞLEDİYSE NE MUTLU BANA. WATTYS2017 AÇIKLANDIKTAN SONRA EĞER KAZANMADYSAK BİR BÖLÜM DAHA GELECEK.EĞER KAZANDIYSAK DA BELKİ KİTAP EVLERİNDEN TEKLİF GELECEK. BENDE ÖZEL BÖLÜMLERİ KİTABIN SONUNA YAZARIM.

SİZLERİ SEVİYORUM♥

BU PARAGRAFA İHANET'LE İLGİLİ DUYGULARINIZI YAZABİLİRSİNİZ.

VE BU PARAGRAF TA HER BÖLÜME OY KULLANAN GÜZEL OKUYUCULARIMA TEŞEKKÜR PARAGRAFIM OLSUN. SİZLER SAYESİNDE 11.5K OLDUK! SİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM ♥♥♥

İHANETWhere stories live. Discover now