Κεφαλαιο 3

27 6 1
                                    

..Και αφου μπηκε στο αμαξι αρχισε να γελαει και να κλαιει ταυτοχρονα απο συγκινηση και χαρα. Τοτε την ειδε η μαμα της και την ρωτησε τη ειχε παθει και η Ευα της απαντησε οτι δεν ειχε τιποτα.

...Αφου εφτασαν σπιτι, η Ευα ξαπλωσε στο κρεβατι της και βυθιστηκε στις φαντασιωσεις της ..-Αχχχχ ποσο μου αρεσει. Μακαρι να μου ζητησει να τα φτιαξουμε(😂).. Και εκεινη την ωρα ειπε στον εαυτο της οτι πρεπει να φτιαχτει και να παει να εντυπωσιασει τον Στεφανο. -Αρκετα, ηρθε η ωρα να φτιαξω τα μαλλια μου και να βαλω ωραια ρουχα... Ειπε και το 'κανε.

Την επομενη μερα που ητανε ωρα να παει στο σχολειο επιασε τα μαλλια της μια ωραια πλεξουδα και εβαλε λιγο ρουζ και μπεζ κραγιον. Οταν εφτασε στο σχολειο ολοι την κοιτουσαν με το στομα ανοιχτο αλλα πιο πολυ ο Στεφανος ο οποιος την κοιταξε και της χαμογελασε και τοτε της μιλησε και της ειπε να πανε μαζι μεσα στην ταξη. Η Ελεανα ομως τους ειδε και εσκασε απο τη ζηλια της.

Στο διαλειμμα η Ελεανα με τις κολλητες της μπηκανε στην ταξη και ειδαν οτι δεν ηταν κανεις μεσα στην ταξη και τοτε πηραν ενα χαρτι και εγραψαν, ~φροντισε να μεινεις μακρια απο τον Στεφανο αλλιως δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα~Και μετα εφυγαν σιωπηλες και με σατανικο βλεμμα.

Καθως εμπαινε στην ταξη η Ευα ειδε το σημειωμα που της ειχε αφησει καποιος αγνωστος και το διαβασε. Εκεινη τη στιγμη καταλαβε οτι το ειχε γραψει η Ελεανα και πηγε να ξεκαθαρισει τα πραγματα. Οταν αντικρισε την Ελεανα την επιασε απο το μπρατσο σφιχτα και της ειπε, -Μπορει να σου φαινομαι αδυναμη και ηλιθια ομως να ξερεις το οτι επειδη δεν επιδικνυομαι και δεν καυχεμαι σαν εσενα δεν σημαινει οτι δεν ειμαι κατι και γιαυτο θελω να ξερεις οτι αν πας να χαλασεις την σχεση που εχω με τον Στεφανο εσυ δεν θα εχεις καλα ξεμπερδεματα γκεγκε?...Η Ελεανα χωρις να μιλησει εφυγε με ντροπη

Στο σχολασμα η Ευα φιλησε στο μαγουλο τον Στεφανο και του χαμογελασε αποχορωντας...

Αλλο ενα μερος του βιβλιου ηρθε στο τελος του και ελπιζω να σας αρεσε. Αν σας αρεσε καντε ενα σχολιο και ψηφιστε αν θελετε. Τα λεμε στο επομενο κεφαλαιο γειαααα!!!💜💜

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Love in the darkWhere stories live. Discover now