0.6

25 3 7
                                    

Katara: Seninle daha önce konuştuk mu?

Katara: Brice adında biriyle daha önce konuşmadım

Brice: Antremanı kaçıracaksın hadi

Katara: Sen sen nasıl?

Katara: Benim antremanımın olduğunu nereden biliyorsun?

Brice: Aynı okuldayız Katara sence de bilmem anormal mi?

"Katara hadi" telefonumu eşyalarımın yanında bırakıp büyük adımlarla filenin önüne ilerledim.

"Basketbol takımının erkeklerini çağırdım. Antreman için buraya gelecekler. Ve siz onlara karşı oynayacaksınız. Ayrıca bugün takımda birkaç değişiklik yapmayı planlıyorum. O yüzden şu an herkes eşit durumda. En çok gözüme giren takım kaptanlığını alır." Mr. Jacker bunu dediğinde Julia ile göz göze gelmiştik. Herkes sahada yerlerini aldığında basketbol takımı geldi ve filenin diğer tarafına dizildiler.

"Clark, Stefan, Paul, Fred, Wade ve Neels." Teker teker kendilerini tanıttıklarında Neels ile uzun bir bakışma geçti aramızda.

"Voleybolcular fazla zorlamayın. Basketçiler siz de sert oynamayın." Mr. Jacker elindeki parayı çevirdi. Bizimkilerden biri yazı derken diğer takım tura demişti ve biz bildiğimiz için saha seçmiştik.

"Adaletli bir oyun olsun." Clark servis kullanmak için arkaya yönelirken biraz daha öne geçtim. Mr. Jacker'ın düdüğü ile top bizim sahaya geldiğinde Cindy topu karşıladı ve pasöre gönderdi. Top benim görüş alanıma girdiğinde adım aldım ve sıçrayarak sert bir smaç vurdum. Fred topa vuracakken Wade'in atlaması üzerine ortada çarpışmış, bu yüzdende topun düşmesine sebep olmuşlardı.

"Bu maç eğlenceli geçecek desene." Diye fısıldadığında Hera kıkırdadım. Julia hala bana ters ters bakarken topu aldı ve arkaya geçti. Birkaç kez sektirdikten sonra topu havaya fırlattı ve sıçrayarak karşı tarafa sert bir smaç gönderdi. Karşı taraftan Stefan topu karşılayarak Paul'a attı. Paul topu kusursuz bir şekilde kaldırdığında Neels topa vurdu. Ben ve Price sıçradık ve topu blokladık. Ve sayı bizim oldu.

Bir süre sonra skora doğru döndüm. 23-24 öndeydik. Ve eğer bu sayıyı biz alırsak, hem yenmiş hem de koçun kaptan olarak kimi seçtiğini öğrenecektik.

"Set sayısı. Alan kazanır." Koş düdüğünü öttürdüğünde topu havalandırdım ve sıçrayarak sert bir servis gönderdim. Fred topu karşıladıktan sonra Clark'a gönderdi. Neels sıçramadan önce bana bakış attığında birkaç adam geriledim. Şimdi bizimkilerden biri karşılayacak ve top bana gelecekti. Ve tam da dediğim gibi oldu. Neels topa vurdu, Cindy karşıladı ve Julia topu bana kaldırdı. Topa baktım ve sıçrayarak sert bir şekilde topa vurdum. Fakat yeri çöktüğüm anda bileğime keskin bir acı battı. Bir an sesler kesildiğinde en son duyduğum şey koçun düdüğü ve kızların çığlıklarıydı.

Dont love himWhere stories live. Discover now