14. Like angel

49 6 0
                                    

Rýchlo som zavrela komp a tlačili sa mi slzy do očí.. Preboha,, Prečo ma ľudia tak nenávidia ? Vyzerám ako totálna štetka ale ja ho milujem .. Sadla som si na posteľ a pritlačila si kolená k perám.. Prečo mám ja také štastie ? Prečo je celebrita a nie nejaký obyčajný chlapec ktorý ma bude milovať aj s mojimi chybami.. Bože môj .. Viem aké sú fanúšičky náchylné na tieto veci.. Harry chodil aj s nejakou babou čo mala meno ako ten z Twilightu.. TAYLOR! presne .. Nenávideli ju a videla som tie trápne fotky aká je to krava a totálna zlatokopka.. Možno aj ona ho normálne milovala ale tlač chce svoje.. "Presne viem čo si teraz myslíš.." povedal a sadol si ku mne.. Určite nevedel na čo myslím.. Veď je to slávny chlapec ktorý.. Radšej nejdem nad ničím myslieť lebo si ešte zaspamujem hlavu totálnymi kravinami..  Veď ani nevedia kde bývam.. "Určite nevieš.. čo sa stane ak ma niekde stretnú?" povedala som a ešte viacej sa k sebe pritlačila.. On ma chytil za koleno a ja som sa mu pozrela do očí.. Usmial sa a videla som v ňom ľútosť.. Zrazu mi začal zvoniť mobil.. Samozrejme MM.. Matka ? čo chce ? "Ano mami?" spýtala som sa ako som potiahla pre zdvihnutie.. "Monami.. Čo má znamenať tá aféra s celebritou.. JE to všade !" povedala mierne milým hlasom a ja som bola prekvapená že nekričí.. "Mama.. neviem či si o mne myslíš že som zlatokopka alebo aj niečo horšie ale neboj sa.. Ja ho úprimne ľúbim a nech si bulvár hovorí čo chce.." povedala som a Harryho oči sa rozžiarili.. Usmial sa na mňa a približoval sa ku mne.. Zrazu sa dostal až k môjmu krku a jemne si oň obtrel pery.. Ja som iba prudko vydýchla no on pokračoval.. "Dobre Monami.. Buď s kým hceš ale potom mi neplač pred dverami.." povedala a ja som sa na ňu vôbec nesústredila keĎžE ma Harry obdarovával miliónmi bozkov.. "Dobre čau." iba som povedala a rýchlo zrušila.. "Oo takže niekto ma tu úprimne miluje?" povedal a doširoka sa usmial.. Neviem či sa to dá nazvať úprimným ale dobre.. Iba som sa usmiala a postavila som sa.. Boli asi tri hodiny poobede a ja som bola neskutočne unavená.. Aha spala som 6 hodín a moc sa nečudujem.. Harry tu plánuje prespať a ja sa musím učiť presne o 5 dní mám maturity.. "Harry.. Nechcem ťa nejako vyhadzovať ale zajtra je škola aa maturity a chápeš.." povedala som a usmiala sa.. On sa tiež usmial a iba kývol.. " Nejdem ťa vyrušovať.." povedal a postavil sa.. Ja som sa znova usmiala a on už mieril preč.. "Takto škaredo sa so mnou ideš rozlúčiť?" povedala som a on sa ku mne vrátil.. Postavila som sa na špičky a venovala mu asi 20 sekundový bozk.. Odišiel.. 

*****

"JEBEM NA TO!" zakričala som a hodila knihu sloviny na zem.. Prečo práve ja musím mať maturity hneď keĎ na to niesom pripravená?! Nechápem ako niekto môže byť taký bifľoš že sa učí od prváku.. Dement jedine..Hodila som sa na posteľ a premýšľala .. Spravím si ťahák? NIE! Ešte budem na tom horšie ako keby som to nedala.. Bože nenávidím školu a teším sa ako sa maminka a tatinko odsťahujú a ja tu budem mať svoje kráľostvo.. A bude to už čoskoro čižee len sa snažiť a snažiť.. pozerala som sa do stropu a fakt ma zaujal pohľad na moju krásnu bielu stenu a ako som sa pozerala na stenu zaspala som.. 

****

Zobudila som sa.. Bolo 7 hodín večer a stále bolo svetlo.. Zobudila som sa na to že buchli dvere.. POČKAŤ?! BUCHLI DVERE?! Rýchlo som vyskočila z postele a rozmýšľala.. Určite fanúšičky.. Ale čo keď ma vážne zabijú?! Bože musím sa ukludniť narátať do 10.. AAAA ! PANIKA! Zobrala som si do ruky lampičku a išla von z izby.. Kráčala som ako totálny ninja cez chodbu a počula ako sa niekto vyzúva.. Vážne ? Chce ma zabiť ale nechce mi tu urobiť bordel ? LOGIKA.. Vydýchla som a chcela sa nakuknúť kto to je.. Nešlo to.. Buď by ma to videlo alebo by som sa posrala.. Už som počula ako to kráča ku mne.. Išlo to hore schodami pomaly aby som nič nepočula a ja som bohužiaľ tam na kraji schodov stála a čakala na vhodnú situáciu.. Už to bolo skoro pri mne .. Kráčalo to po posledných schodoch a zrazu to stálo vedľa mňa.. Zahnala som sa lampou a začala sa smiať.. "TY SI ZA PIČAAA.." povedala mi Alex a ja s tepom 4000 za sekundu som nedokázala anbi nič povedať.. Zrazu som zo seba spustila mohutný smiech a skoro som umrela.. Hodila som sa na zem a triasla som sa.. Mysela som si že sa poserem.. "jebe ti ? čo tu chceš?" zakričla som na ňu a smiala sa.. "Iba som ťa prišla skontrolovať.. Videla som to na tom webe .. a v novinách.. áá .. " "Alex! Vypadni lebo ťa nakopem!" kričala a smiala sa zároveň.. "Arivederčiii.." povedala a odišla.. Bože môj tak teraz som sa skoro vysrala na podlahu a rovno to aj zjedla.. SMiachom som sa vrátila nas5 do izby a sadla si na posteľ. Znova som ale začula dvere.. Išla som dole kedže som vedela že to je ALex.. POzrela som sa a kráčala hore schodmi schovala som tak kde predtým.. Kráčala pomaly ku mne až kým nebola úplne hore.. "BAF!" zakričala som a hodila sa pred ňu.. ALe pocity ma prešli keď som zistila že to nieje Alex ale nejaký muž.. "Aaa umieram strachom.." povedal a ja som sa zľakla ako nikdy.. "Čo tu robíš Liam?" spýtala som sa ho ostrým tónom a on sa zasmial.. "Išiel som za ALex.." povedal a prišiel bližšie ku mne.. Obtrel sa o moje plece a išiel preč.. Bože môj ! JA budem mať pokoj až keď umriem.. JE mil poznať 1D,, Cítim sa ako topstar. Zrazu mi zacingala SMS.. 

Choosey (ONE DIRECTION)Where stories live. Discover now