8. KILL ME PLEASE!!

75 5 0
                                    

Vážne mi Liam práve pomohol?Nechápavo som sa pozrela na Alex a ona iba obočím naznačila že čo mi je. Kývla som hlavou a vedela som že toto ľahko nezakryjem,, "Ideme my teda do školy.." povedala som a kráčala som rýchlejšie ako oni. Alex ma pochopila a aj ona začala.. Chcela som sa vyhnúť pohľadu Harrymu do očí ale.. Nepodarilo sa mi to.. Keď som sa otáčala že ako daleko sme tak som pocítila jemné drgnutie na chrbte.. Za mnou stál ON.. "Kurva čo to.. " povedal som ako som sa otáčala.. "Žiadna kurva.. Harry!" povedal a ja som sa aj s ALex začali smiať.. "Prepáč.. HARRY!" zvýraznila som jeho meno a išla dalej.. "Kde sa ponáhľate.. Musím ísť s vami do školy.. Lebo moja sestra tam chodí a čo iné ako ona.. Si zabudla jedlo..A ONA BEZ JEDLA NEVYDRŽI.. " Povedal a prevrátil očami.. Zasmiali sme sa a potom ma napadlo.. Chodí tam nejak dievča ktoré sa volá Styles? NEviem.. "Koľkátačka je?" spýtala som sa ho.. "On sa pozrel do neba a povedal."Veď ona je na tej škole nová ale je 4táčka.." povedal a usmial sa.. "Takže možno budeme mať novú špolužiačku!" povedala Alex a ja som sa na ňu pozrela .. Naznačila som tvárou že to nieje moc pozitívne.. "A ako sa volá?" spýtala som sa ho.. "Presne ako pes.. MIA!" povedal a začali sme sa smiať..Takže Mia Styles.. Tipujem že bude vyzerať ako on.. 

****

Vošli sme do školy a čo iné ako naše directionerky sa po ňom vrhli a on sa iba smial.. Ha! Dievčatká keby ste vedeli že som s ním spala! Kráčali sme po chodbe a všetci.. AKo vždy sa na nás s Alex čumeli.. Dá sa povedať že sme boli sexbomby školy.. A to bolo na tom to najkrajšie.."Oni sa po vás pozerajú viac ako po mne.." povedal Harry a začali sme sa smiať.."POzri ako vyzeráme.. vážne ťa to prekvapuje.?" spýtala sa Alex a ja s ňou sme sa zasmiali.. AKo sme prichádzali k naším skrinkám tak sme uvideli pravdepodobne Haryho sestru.. "MIA! TY OPICA!" zakričal na ňu Harry a ona sa otočila.. Vážne na toto sa otočila.. "Ty ..ty.. ORANGUTAN!" zakričala mu s5.. Vôbec to nevyzralo ako Harryho sestra .. SKôr ako Alexina.. Ale ani Alexina sestra nevyzerala ako Alex.. Blondýnka modré oči ako ALex ? NIE! Presný opak.. A tá spomínaná Mia bola presne ako ALex.. Síce mala trošku divný tvar tváre.. Mala Dlhé blond.. ale trocha riedke vlasy.. modré oči a neskutošne malú hlavu ktorú jej zdobil troška špicatejší nos.. Ale mala peknú postavu.. Na prvý pohľad mi prišla ako tá namyslená blondínka ktorá blabla.. Ale aj Alex mi na prvý krát tak prišla.. Vlastbne ona aj taká je .. FUCK.. "Takže Mia.. toto sú moje,. ehm.. kamarátky" zasmial sa nad svojou pauzou a my s ním.. "Monami a Alex.." povedal a ukázal ktorá je ktorá. Podali sme si s ňou ruku.. Mala presne tak prsty ako Harry .. DLhé a štíhle.. "Ahojte.." povedala milým hlasom a niečo sa mi na nej nezdalo.. Bola celá taká umelá.. Veľké pery ako keby si tam pichala botox.. Oči ktoré ma uprene sledovali a obočie mala tiež obtiahnuté ibaže svetlejšie.. 

*MIA*

Preboha.. No ja som asi väčšia kravy nevidela.. Boli ako dve hrozná.. Jedna hrozná a druhá ešte hroznejšia.. Tá Monami vyzerala ako najväčšia kurva na svete.. Spolu s tým oblečením a s tým líčením.. AKože trubka.. A  to obočie vyzeralo ako sopeľ.. preboha kde tento svet speje.. "Budete si rozumieť.." povedal Harry vopchal mi desiatu do rúk usmial sa a odišiel.. "A čakám po škole tam kde vždy Monami.." ešte dokončil a odchádzal.. Preboha.. Tá škaredá krava má niečo s mojím bratom.. On je na kurvy.. Ale nemajú byť kurvy aspoň pekné? Bože a tá ALex.. Kde má kozy? A ten jebák na čele.. Oni vážne nevedia načo je tá voda proti pórom.? Toto je svet ako za opicami.. AKo vidím na tejto škole budem vládnuť ja.. Ale vždy keď okolo nás niekto išiel pozrel sa buď Alex alebo Monami na zadok.. Čo na tých štetkách vidia? Už viem.. Milión tún make-upu a zaryté legínky v riti? "Babenkyy.." povedal nejaký chalan keď okolo nás prechádzal.. Ale samozrejme že sa pozeral na na nich a nie na mňa.. Oni sú slepý alebo už oblbnutý.? Mala som ostať na tej posratej dokonalej škole kde som bola kráľovnou. Ale nieee.. Maminka mi natlačí karfióly do hlavy že :Choď za bratom. on má peniažky a pomôže ti" no nech ma ojebe.. TO som mohla mať aj tam ak by som si nabalila nejakého pšeciálne bohatého.. Zazvonilo na hodinu a ja som čakala muky.. Ty si sestra Harryho Stylesa? Nieee.. Iba menovkyňa.. Nikdy nikomu že sestra.. Chcem si to vybojovať fér.. Aby som ukázala tým pičiam kto je tu kráľ.. 

*ALEX*

Tá baba bola neskutočne brutálne totálne škaredá.. A aj nepriateľská.. Taká krava na prvý pohľad.. Sadli sme si do zadnej lavice a mali sme ako inak Prvú hodinu v stredu.. Biolu.. Počúvala som takmer umierajúcu starú učiteľku ale uvidela som ako mi Monami posiela lístoček.. *Fest piča tá Mia že?* ani som na to nemusela odpisovať.. Začala som tam šepkať i keď to nebol moc šepot..  "Fest krava boha! Keby aspoň pekná bola do riti!" začala som sa červenať od hnevu.. "Fest.. Ale taká celkovo divná je.." povedala mi a pozreli sme sa na ňu.. Niečo si kreslila do zošita.. Celá bola trápna.. ALe počkať.. "Nieje zas až taká dokonalá.." povedala mi Monami.. "PLEŠINAA!" povedali sme naraz a začali sa nahlas smiať.. "Smithová a Sandersová majú zjavne nejaký problém.." povedalá tá umierajúca krávka.. "Máme.. S Vami.." odpapuľovala jej Monami.. NA toto bola expert.. Odfajčiť nejakého trápneho človeka..Tá učka vedela že by aj tak nemala šancu tak zmĺkla.. 

*HARRY*

Sedel som sám na lavičke a fajčil .. Pomaly som ťahal a potom sa ten dym ťahal do mojich pľúc..A neskôr ho vydýchol.. Rozmýšľal som.. To dievča mi krúti neustále v hlave ale ja ju tam mať nechcem. Uznávam je to fakt najsexy dievča aké poznám.. Ale ide iba o vzájomné spríjemnenie.. O ništ viac!! Ale toto dievča vo mne robí niečo iné.. Tvorí mi vždy úsmev na perách ale to nechcem.. Je to kamarátka.. s výhodami.. Ale je milá.. KONIEC!! Zrazu mi zacingal mobil čo znamenala SMS.. 

*OKAMŽITE MA VYSLOBOĎ Z TEJ ŠKOLY!!*-Mia

Och bože sestrička.. To decko ktoré si myslí že je najlešpie.. NAmyslená socka.. Ale je to moja sestrička a aj ja som taký takže ju nemôžem obviňovať.. Ľúbim ju a neviem si bez nej predstaviť byť.. 

*MONAMI*

Už sa pomaly končila posledná hodina a ja som tŕpla na tej stoličke s nohami vyloženými.. Slovenčina.. TREST BOŽI .. Jebem na to .. Vydržím a potom si zapálim.. Konečne.. A stretnem sa s Harrym.. A ostatnými.. Liam si ma dokonca zastal možno ma má konečne rád.. Neviem síce či to urobil naschval alebo si chce len zajebať.. Logika.. Zvoní.. Konečne bože ďakujem že existuješ.. Išli sme spolu s Alex do našej skrinky a zobrali si naše vecička namierili si to na naše miesto.. Kto iný tam stál ako 1D.. ALe uvidela som tak aj.. BLonďvú tupú hlavu.. "Mia.." precedila som pomedzi tuba a už sme sa zvítali s chalanmi.. " A so mnňou nič?" povedala tým svojím trápnym hlasom a mňa až v riti pichlo.. 

Choosey (ONE DIRECTION)Where stories live. Discover now