Ερωτικό καυγαδακι 💜

2K 138 22
                                    

Αλέξης
Μετά από κανένα δεκάλεπτο φτάνουμε στο σπίτι . Η Μελίνα έχει τραγουδήσει ότι τραγούδι υπάρχει από ζουζουνια μέχρι και Έφη Θώδη.  Είναι πολύ μεθυσμένη . Την βγάζω από το αυτοκίνητο σε αγκαλιά νύφης και προσπαθώ να ανοίξω την πόρτα όσο εκείνη τραγουδά .
" Στράτα στρατουλα πάμε.Αλέξη αχχαχααχχαψαχαχχ"
" τα έχεις χάσει εντελώς ξημερώματα φτάσαμε σπιτι"
" ξημερώματα δίνεις δικαιώματα ψααψχαχχχααχααχααχα για να μαθαίνεις και κανένα τραγούδι αργυρος"
" να σου πω λίγα λόγια για την μουσική που ακούω " την έχω βάλει στο καναπέ και εγώ πάω να της φτιάξω ένα  διπλό ελληνικό μήπως και συνέλθει .
Όταν πάω να της δώσω τον ελληνικό την βλέπω να έχει μείνει μετά τα εσώρουχα και να χορεύει το despacito.

Πραγματικά έχει από τα πιο ωραία σώματα. Αχ και να ήσουνα λίγο πιο μεγάλη γαμωτο τώρα θα ανεσταναζανε τα πατώματα με αυτά που θα σου έκανα . Δεν θα μεγαλώσεις θα μεγαλώσεις θα κάνω υπομονή το αξίζεις . Όση ώρα τα σκεφτόμουν την κοιτούσα που χόρευε πως γίνεται μια μεθυσμένη  να χορεύει τόσο σταθερά και σωστά . Θα την σκοτώσω τον κάνει ψέματα.
" δεν είσαι μεθυσμένη το κάνεις ψέματα και δεν ξέρω γιατί " Ρίχνω κάτω το ποτήρι με τον ελληνικό και σπάει. Εκείνη τρόμαξε.
" Να σου πω εγώ έχω έρθει πολλές φορές σπιτι σου και αρχίζω να σου σπάω τα πράγματα και όχι δεν είμαι μεθυσμένη "
" τότε γιατί το έπαιζες μεθυσμένη και χορεύεις πάνω στα τραπέζια σαν π..."
Ένα χαστούκι σκάει στο μάγουλο μου πρέπει νά πω  ότι το άξιζα ειπα βαριά κουβέντα .
" εμένα δεν θα με ξαναπεις ποτέ έτσι χόρευα πάνω στο τραπέζι επειδή ήθελα να με δεις και να σου σπάσω λίγο τα νεύρα αλλά εσύ πάντα καταλαβαίνεις αλλά πράγματα "
" Ναι για πλάκα που όλα τα λυγουργια σε κοίταζαν  που σου έχει σηκωθεί το φόρεμα . Αυτό δεν είναι πλάκα Μελίνα . Θα σου   άρεσε εγώ να χορέψω κάποια  και να σου πω ηταν πλάκα μωρό μου "
" δεν φταίω εγώ που είμαι ωραία κοπέλα και εκλύονται  οι άνδρες . "
" πας καλά τα έχεις χάσει τελείως ?? Ξέρεις πως χορεψες?"
" φυσικά και ξερω χορεψα  υπέροχα "
" δεν πας καλά ακου να σου πω ο Αλέξης δεν τα σηκώνει αυτά αν θέλεις να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί πρέπει να δεχτείς κάποια πράγματα"
" πήγαινε στη γωνία να δεις αν έρχομαι που θα μου βάλεις και όρους ζούμε στο 2017 η γυναίκα είναι ανεξαρτητη"
" δεν είμαστε καλά  δεν ξέρω τι έχεις πάθει συνελθε Μελίνα "
" εσύ να συνελθεις που λες μαλακιες "
Πήρα το μπουφάν μου και έφυγα . Δεν είχα όρεξη να τσακωθω  πιο άγρια μαζί της . Αλλά με νευριασε αυτό που έκανε και χόρευε προκλητικά.  Πήγα στο πάρκο δίπλα στο σπίτι της άνοιξα ένα πακέτο τσιγάρα και άρχισα να καπνίζω . Η ωρα περνούσε ξαφνικά νιώθω ένα χέρι στον ώμο μου .
" Συγνωμη " μου λέει και πεφτει στην αγκαλια μου με δακρυα .
" ηρέμησε πριγκίπισσα "
Δεν είπαμε τίποτα αλλο φύγαμε και πήγαμε στο σπίτι και κοιμηθήκαμε  αγκαλιά . Το πρωί όμως θα είχαμε σίγουρα μια σημαντική κουβεντούλα οι δυο μας ....

Στοππποππ φτάνουμε λίγο πριν το τέλος και θέλω να σας πω ότι σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω μια καινούργια Ιστορία  θα σας ενημερώσω . Θέλω αστεράκι και σχόλιο 💜💜
Σας φιλώ μέχρι το επόμενο😙😙😙

"Τόσο ελκυστικός"Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα