hoofdstuk 12

127 16 0
                                    

Perspectief soukaina
De volgende ochtend word ik wakker met hevige hoofdpijn ik loop naar de badkamer en doe mijn routine. Daarna loop ik naar het medicijn kastje en pak een paracetamol toen ging ik ontbijten en merkte dat er niemand thuis is toen zag ik op tafel een briefje liggen.

Hoi  soukkii
Ik ,aymane ,ismail ,sarah zijn naar je tante gegaan die jij niet mag dus daarom hebben we he niet wakker gemaakt we komen in de avond niet thuis we blijveb daar slapen het geld ligt op tafel en doe geen slechte dingen!!
Groetjes mama

Pff heb ik weer wat ga ik vandaag doen ik verveel me en voel ne nog steeds vreemd omdat ik niet weet of ik verliefd ben op louay. Ik wil het ontbijt gaan maken en als ik in de koelkast en de kasten kijk zie ik dat er niets is. Ik besluit om maar naar de ah te gaan. Ik loop naar boven doe mijn nike trainingspak aan en doe mijn haar in een hoge knot ik kiep naar beneden deed mijn zwarte nike airmax aan en pak het geld dat mijn ouders voor mij hebben achtergelaten. Ik liep naar de ah toen ik aankwam zag ik een groepje hangjongens ,heey zina mag ik je nummed ik negeerde het en liep door toen werd er opeens hard aan mijn arm getrokken heey zin wrm negeren zei de jongen En die andere jongens stonden daar tegen de muur mongolis te lachen.laat me los schreeuw ik ,nee je gaat met ons mee zo,n mooi meisje laten we niet gasn he schatje. Noem me geen schatj ik wurgde me los en rende weg toen botste ik tegen een gespierd ienand aan en jullie willen niet weten hoe blij ik ben dat hij hier nu is het is ............*

Marokkaanse LiefdeKde žijí příběhy. Začni objevovat