hooftstuk2

247 12 0
                                    

Perspectief soukaina

Trringggg de wekker gaat en ik word wakker ik loop naar de badkamer doe mijn wassing voor het gebed doe mijn routine en ga bidden.ik loop naar mijn kledingkast en zoek mijn kleding uit ik doe een witte broek aan met een zwarte kenzo truitje. daarna loop ik naar beneden en groet mijn famillie ik loop naar de keuken en eet snel een broodje nutella en drink een glaasje water. daarna liep ik naar de woonkamer en vroeg poeslief aan mijn broer aymane (20)jaar wil je me alsjeblieft brengen mijn liefste broer en hij zij ja. ewa jalla zied. we gingen naar de auto en we reden naar mijn school. We waren er eindelijk dankjewel broertje lief zij ik tegen aymane. alstjeblieft zusjee doeiiii.ik liep de school binnen en loop naar de aula waar ik amina zie.
Perspectief amina
ik sta in de aula en zie soukaina naar me toe lopen.soukii roep ik en groette elkaar en liepen gelijk door naar de eerste les.
Perspectief soukaina

De 8les uren zijn eindelijk voorbij. En ik loop naar huis
Thuis aangekomen
Heeey ik ben thuis roep ik door het huis ssst a hmara je vader slaapt hoor ik mijn moeder zeggen. Sorry mama inou. Ik loop naar boven doe mijn huisjurk aan en loop weer naar beneden waar wd gezamelijk gaan eten lekker vis bastilla.als we klaar zijn ruimen ik en mijn kleine zusje sarah de tafel op als we klaar zijn zeg ik tegen iedereen weltrusten loop naar boven en duik mijn bedje in op naar de volgende dag.

(Het is mischien een beetje saai maar de actie komt later)



















Marokkaanse LiefdeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu