0_1

26.9K 962 1.5K
                                    

(Aşırı acemice yazılmış bir kitap olduğunu göz önünde bulundurarak okuyun lütfen. Yada bence hiç başlamayın Tavsiye etmiyorum, Çok fazla yazım yanlışı var. İlk texting kitabım olduğu için silemiyorum.)

Okuduğunuz tarihi buraya atınız..

Göz ile bir insani ateşe verebilme imkânı olsaydı eğer, şuan karşımda Oturan Cihan çoktan Alev almış dı,Cihan Saplantıgı olduğum çocuğun ta kendisiydi. Tek aşık olduğum kalbimi verdiğim tek kişiydi ,lise birden beri bu böyleydi şuan lise dörtteydik ve Şuana kadar hiçbir değişiklik olmamıştı.Bedenen inasanlara güçlü asi ve tuttuğunu koparan bir kişilik gibi görünsemde konu Cihan olduğu vakit herkezlerden sakladığım Saklı Ruhum Biran da ortaya çıkıyordu. Ona karşı Cesaretim Sıfır Nohta Sıfır oluyordu.Kendimi Cihana açılacağıma dair motive ettiğimde Cihanın yanına yaklaşamadan Cesaretim benden Hızla uzaklaşıp Gözlerimin içine bakarak karşımda çılgınlar gibi dans ediyordu.Bir gün Cihana açıldığımda İşte o vakit çılgınlar gibi Halay çekmek üstüme vazife olacaktı.

O halay çekilecek!öyle yada böyle!

"Yedin bitirdin be çocuğu Sakin ol Elanur." Neslihan'a Sağlamından ters bakışlarımı bahşederek Cihan'a gözlerimi dikmeye devam ettim.

"Harbi yeter artık çocuğa açılacaksan açıl!Yada Vazgeçmeyi dene,Ömrünün sonuna kadar onu izleyemezsin Seneye üniversiteyiz Aynı okulda olma ihtimaliniz o kadar düşük ki ." İrem'e göz devirip sabit bakışlarımı odağından ayırmadım.Bu konuşmaları her gün düzenli olarak gerçekleştiriyorduk Ne onlar bıktı aynı cevapları almaktan ne ben bıktım aynı umursamazlığı göstermekten.

Neslihan ile İrem Çocukluk arkladaşlarımdı Birde Onur ile Enes vardı.Neslihan aramızda en safımız dünyaya toz pembe bakanımızdı,İremse En Kavgacı herşeyi düşünmeden yapan yapıya sahipti. Enes En oburumuz ve En neşelimizdi Herşeyi Sallayan Oldukça zayıf olmasına rağmen Yemeklere aşk yaşayan bir insandı. Ve ne ironiyse Bir birbirinden bağımsız iki zıt karakter olan İrem ile sevgiliydiler. Onur ise Aramızdaki En ağır başlamızdı,Abi edasıyla hepimizi korur Dışarıya sert bir profil çizerdi.Bense Çabuk yanan çabuk sönen asi Ne yaptığını kendi bile kestiremeyen Çatlağın tekiydim.

"Nasıl bakıyor kızlara ya! Yok ben oyacam bunun gözlerini tutmayın Beni" Hışımla ayağa Kalkıp Cihana yöneleceğim sırada Sinilre kızlara dönüp konuştum.

"Tutsanıza kızım! niye Ormanlık alanda yürüyüşe çıkmış fok balığı gibi bakıyorsunuz?"

İrem genişçe sırıtıp Konuştu "Tutma dedin tutmadık gülüm." Sinirle dişlerimi gıcırdatıp Tekrar kalktığım yere oturdum..

"Elanur abartmıyormusun sence Çocuk önünden geçen insanlara bakıyor sadece." Neslihan'a gözlerimi devirip konuştum bu kıza gözlerimi devire ,devire bir gün şaşı kalacam diye korkmuyorum değil."Olabilir bakmayacak o kadar."

Neslihan gözlerini yere sabitleyip bir süre yeri izledi. Birden ayağa kalkınca İrem ile ikimiz oturduğumuz yerde korku ile zıplayıp Sinirli bakışlarımızı Neslihana çevirdik.

"Sen bu çocuğa anonimden mesaj atsana Numarası da var sende."Neslihan'a Kocaman açtığım gözlerim ile bakıp konuştum.

" Ve beyin hızla bulunduğu ortamı terk ederek kendini sınır dışı eder." Neslihan Yanaklarını Şişirip Ellerine beline koyup Bir numaralı Dedokuducu Mahalle kadını pozunu verip konuştu."Kızım bak çok iyi gelecek sana bana güven. Kitaplarda hep okuyorum Kitabın sonunda hep Esas oğlan anonim kızımıza aşık oluyordu,ne olur bir denesen." Neslihana Kapa çeneni Etini Nusrete tokatlattığım Temalı bakışlarımı atıp bezmiş bir şekile konuştum.

Sen Benimsin OĞLUM!℘Texting✓Where stories live. Discover now