*Chapter 1*

52 4 2
                                    

"Jennifer! Wil je die vlecht nu maken in mijn haar?" Schreeuw ik terwijl ik mascara opdoe. Ze zucht en rolt met haar ogen. 

"Het word zo leuk! Ik kan me bijna niet herinneren dat we nog met zijn allen zijn gaan feesten!", roep ik opgewonden terwijl Jenn aan mijn haar prutst. Vandaag is de verjaardag van mijn vriend Jack, en voor de gelegenheid gaan we met zijn allen naar een club dat kort geleden pas is geopend. Louis, mijn broer, heeft ons op een vip-gastenlijst gekregen zodat we niet eens moeten aanschuiven. Ik, Louis, Jennifer, Jack, Isabelle, en Zack gaan. 

Wij, de meisjes, zitten nu in mijn kleine kamertje, ons klaar te maken. Jennifer is al klaar, met lichte make-up en een paarse jurk dat perfect bij  haar citroenlicht haar past. Haar jurk reikt tot haar enkels, maar toch komt het mooi uit. Isabelle draagt een zwarte jurk, midden dij, en redelijk zware make-up, en haar zwarte haar opgestoken in een warrige dot. Ik ga net als Isa voor redelijk zware make-up, maar een witte jurk even lang als die van haar, mijn haar los. Ik ben zo opgewonden, het wordt fantastisch. 

"Klaar?", Vraagt Isabelle met en wenkbrauw opgetrokken. 

"Jep!" Zeggen ik en Jennifer op hetzelfde moment en we lopen naar beneden. De jongens staan daar al klaar, op ons te wachten. Louis draagt een gekleurde broek en een zwart t-shirt. Zack een wit t-shirt en een zwarte broek. Jack heeft een zwarte broek, wit t-shirt, en een zwart leren vest. Ik geef hem een snelle kus, en loop verder naar buiten, achter Isabelle.

In de taxi is het een jewelste van lawaaie. Met 6 in een taxi is dus niet echt een goed idee. Als we uit de taxi komen, staan we voor een groot gebouw, met een lange rij en een paar uitsmijters. 

"Wow.", Fluister ik en Jack grijnst.

"Ziet er goed uit, Lou!"

"Weet ik. Ik dacht da dit wel de perfecte plaats was om heen te gaan."

We lopen naar de uitsmijter en Louis zegt een paar woorden, en dan worden we binnen gelaten. Zack en Jennifer gaan al op zoek naar een vrij tafeltje, terwijl ik en Louis voor drank gaan, en Zack en Jack naar het toilet gaan. 

"En? Wat vind je?", Vraagt Louis met een grijns.

"Het is geweldig! Lou, ik ben echt blij dat je dit weekend even thuis bent."

"Ik ook, maar laten we gewoon genieten van de avond, ja?"

Louis zit in een grote boyband en hij tourt vaak. Ik zie hem nauwelijks, maar toch ben ik blij voor hem, hij heeft zijn droom werkelijkheid kunnen maken.

Ik pak mijn martini aan van de barman en slaag het in een keer achterover.

-------

Ik durf te wedden dat je het geen dag zou uithouden in mijn lichaam!", roept mij broer terwijl hij over een gevallen flesje struikelt en ik giechel.

"Oh nee? Jij zou het gewoon als mij niet uithouden!", Roep ik terug. Jennifer schud gewoon haar hoofd. Ik denk dat ze de enige is die eigenlijk nog niet dronken is van ons groepje.

"Ik denk dat het tijd is om naar huis te gaan, jongens.", Zegt ze en ik giechel.

"Maar ik wil nog niet naar huuuuis", mompelt Zack en we lachen.

Op de dansvloer staat Jack te dansen, en Louis staat naast hem. Ik zit hier met Jennifer en Zack, ons dronken te drinken. Wel ja, ik en Zack dan toch. Isabelle heeft al een paar minuten geleden een jongen aan de haak geslagen, en ik wil niet weten wat ze nu precies doen.

Jennifer staat op en loopt richting de jongens. Ik en Zack barsten in lachen uit en kijken naar wat ze gaat doen. Ze trekt de jongens mee naar ons tafeltje en vertrekt dan weer, naar Isabelle.

"Volgens mij wil zo ons echt gewoon thuis hebben, in de zetel.", Mompelt Jack.

Al snel komt ze terug met een pist off Isabelle. Ik neem het haar niet kwalijk. We staan op en wankelen naar de deur. Jennifer houd een taxi tegen en we rijden naar huis.

------

Heey!

Ik hoop dat het goed was! het was het eerste hoofdstuk, dus bear with me.. Vote, comment and fan! xxx

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 29, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

SwitchWhere stories live. Discover now