I slept with her.

5.6K 216 18
                                    

Spal jsem klidně a nikým nerušen. Zrovna se mi zdál moc pěkný sen. Byla jsi v něm ty a já. Jen my dva a nikdo jiný. Schoulená z mého klína ses na mě usmívala. Ve tvých očích se lesklo štěstí, radost a láska. Ano v tom snu jsi mě milovala stejně jako já tebe. Byli jsme spolu šťastní.

Pak mě ale vyrušily hlasité rány, jak někdo zabouchal na dveře. Nechtěl jsem se probudit a opustit tvou část, která mě tolik milovala a respektovala, konečně jsem měl všechno, co jsem chtěl. Splnil se mi můj životní cíl - mít tě jen pro sebe.

S poslední silnou ránou, kterou dotyčná osoba uštědřila dveřím, jsem neochotně vstal, až pode mnou nepříjemně zaskřípala postel, a šel otevřít.

Bylo mi jedno, že jsem na sobě měl jenom tepláky. Za svoje tělo se nestydím, ba právě naopak. Žádná si ještě nestěžovala a jsem si jistý, že ani nebude, dokonce ani ty si nebudeš stěžovat, ale k tomuto tématu ti toho řeknu víc za chvíli.

Otevřel jsem dveře a uviděl tě. Stála jsi na chodbě, rozcuchané vlasy ti padaly do tváře a v čokoládových očích ti jiskřilo - došlo ti, že mám tvé kondomy u sebe. Mračila jsi se a naštvaně na mě špulila pusu. Byla jsi tak roztomilá a neodolatelná. Kdyby dole nebyli naši, asi bych tě zatáhl k sobě do pokoje a udělal ti věci, které ti nikdo jiný ještě neudělal, tím si buď jistá.

Tvůj naštvaný pohled se pomalu změnil v šokovaný. Hlavu si natočila směrem ke schodům a zadívala se na ně. Tváře se ti zbarvily do červena, jak jsi znervózněla. Ach, už se nemůžu dočkat, až pode mnou budeš vzdychat a volat mé jméno, jakmile ti způsobím rozkoš a euforii.

Když jsme zůstaly sami dva v mém pokoji, na jednu stranu jsem si užíval, jaký hněv z tebe sršel a jak jsi se u toho tvářila, avšak já moc dobře věděl, že se pouze snažíš zamaskovat strach. (Smích) Myslíš si snad, že nevím, jak moc tě dokážu vystrašit? Tohle je jenom nepatrná ukázka toho, čeho jsem schopný.

Na druhou stranu jsem cítil  podrážděnost a nebylo to jenom proto, že jsi nezavřela dveře. Né, bylo v tom něco víc. Zlobil jsem se na tebe, kvůli té krabičce Love box, kterou jsem našel ve tvém šuplíku.

Copak jsi zapomněla, co jsem ti před týdnem řekl? Nebo jsem to snad neřekl dost jasně? Co tě vedlo k tomu, abys mě neuposlechla? Jsi si vědoma následků, které tvoje neposlušnost přinese?  Nejsi a ani nebudeš, protože ti stále nedochází, co se tu děje. Co se děje mezi tebou a mnou.

Znejistila jsi. Bylo na tobě vidět, že bys ode mě nejradši utekla a schovala se. Avšak nemohlas. Strategicky jsem zablokoval dveře, abychom si užili naši společnou chvilku. Vidíš, jak velkorysý jsem? Dokonce i čas si na tebe udělám.

Měla bys vidět svůj výraz, když jsem tě narazil na dveře, byl vážně k popukání. V očích se ti leskly slzy. Chtělo se ti brečet. Ani vlasy ti nepomohly zakrýt tvůj vyděšený pohled. Neříkal jsem snad, že tamto byla jenom nepatrná ukázka? Och, ty mě snad vůbec neposloucháš. Chyba, Victorie.

Byla jsi tak bezmocná, dokonce si se mě snažila odstrčit svýma drobnýma ručkama, a to i přestože tvá síla oproti té mé, byla jako nic. Dělalo tě to ještě víc neodolatelnou. To jak si se snažila a bránila ze všech sil. Tahle hra mě vzrušovala čím dál tím víc.

Chtěl jsem tě políbit. Chtěl jsem cítit tvé hebké rty na mých. Chtěl jsem tě celou, ale ty jsi začala křičet, jako malá, a všechno zkazila. Opravdu sis myslela, že se mě tak lehce zbavíš?

Pevně jsem tě sevřel v mé náruči a znemožnil ti jakýkoliv pohyb či pokus promluvit. Mít tě tak blízko sebe bylo opravdu hřejivé. To jak si se chvěla a jenom slyšela matčiny vzdalující se kroky, když skočila na další z mých vychytralých lží. Cože se ti to vlastně stalo? A, už si vzpomínám. Noční můra.

SiblingsKde žijí příběhy. Začni objevovat