Κεφάλαιο 1

42 3 1
                                    

Η νεαρή Ιρίνα ζούσε σε μία φιλήσυχη οικογένεια στη Σαμάρα της Ρωσίας με τους δύο της γονείς και τον μεγαλύτερο αδερφό της Ιγκόρ. Ο πατέρας της, Miller, αμερικάνικης καταγωγής και μυστικός πράκτορας της CIA πήρε σε νεαρή ηλικία μετάθεση στη Ρωσία προκειμένου να ερευνήσει μία υπόθεση «μυστήριο» της ρωσικής μαφίας. Κάτω από αυτές της συνθήκες γνώρισε και ερωτεύτηκε από τη πρώτη στιγμή τη μητέρα της Ιρίνα, Νάντια, με την οπόια δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια. Η Νάντια γνωρίζοντας από τη πρώτη στιγμή την πραγματική ταυτότητα του Charles δε δίστασε ποτέ.

Ο Charles παρά την άφιξη των δύο του παιδιών και το πέρας των εικόσι χρόνων εξακολουθούσε να παραμένει ολοκληρωτικά αφοσιώμενος σε αυτήν τη πολύχρονη και ιδιαίτερης σημασίας μυστική αποστολή. Στόχος του ήταν να πλησιάσει τα μέλη της μαφίας δημιουργώντας ένα κλίμα εμπιστοσύνης με καθε κόστος και να έρθει σε επαφή με τους ηγέτες «φάντασμα» της ομάδας που επιζητούσαν επέκταση των δραστηριοτήτων στις Ηνωμένες Πολιτείες με άγνωστες προθέσεις.

Η ζώη του με την οικογένεια του αποτελούσε ένα ακράδαντο άλλοθι γι'αυτόν και την μυστική του ταυτότητα του. Σα σύντροφος δεν έπαψε πότε να δείχνει την αγάπη του στην γυναίκα του, ενώ σα πατέρας ήταν πάντα προστατευτικός όπως απαιτούσε η δουλεία του. Στην ουσία ζούσε δύο παράλληλες ζωές , έκανε όμως τα πάντα έτσι ώστε η οικογένεια του να είναι πάντα ασφαλής και να μη κινδυνέψει στιγμή εξαιτίας του επαγγέλματος του. Αυτός ήταν και ο μεγαλύτερος του φόβος. Βέβαια όσο και αν προσπάθησε να διαχωρίσει την οικογένεια του από την εργασία του δε τα κατάφερε με την Ιρίνα. Η Ιρίνα από μικρή έδειξε ιδιαίτερο και πρωτόγνωρο ενδιαφέρον για το χώρο του πατέρα της. Συνήθιζε να του ζητάει αδιάκοπα να τις εξιστορέι τις αποστολές του ως «αστυνομικός» πριν κοιμηθεί, αλλά εκείνος επέμενε να δημιουργέι φανταστικές πως τάχα έσωνε μικρά παιδάκια που μιλάγανε σε αγνώστους στο δρόμο. Μεγαλώνοντας βέβαια έδειξε μια φανερή αγάπη προς τους υπολογιστές και ο πατέρας της είχε γίνει ο δάσκαλος της. Βέβαια με τα χρόνια αναγκάστηκε να την απομακρύνει από οποιαδήποτε ηλεκτρονική οθόνη ,όταν 12 χρονών παραβίασε το σύστημα του σχολείο για να τροποποιήσει τους βαθμούς της. Τότε ήταν που κατάλαβε πόσο πολύ του έχει μοιάσει αυτό το παιδί, καθώς ο Ιγκόρ δεν έδειχνε ποτέ να ασχολείται και να εντυπωσιάζεται με αυτά. Καταβάθος ένιωσε ένα αίσθημα υπερηφάνειας για την εφυϊα και τις δεξιότητες της κόρης του αλλά φυσικά και δε το έδειξε ποτέ.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 27, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MISSION: SURVIVEWhere stories live. Discover now