Chapter 8

86 9 2
                                    


Σημειωση: Την ιστορια θα την αλλαξω όχι πολύ όμως απλα θα περασω κατι λεπτομερειες γιατι τα προηγουμενα κεφαλαια που δεν μου αρεσουν και πολύ. Πιθανοτατα να αλλαξω και τα ονοματα εκτος από τους πρωταγωνιστές.

20 Ιουνιου 2016

Εφτασε η μερα που πρεπει να αποχαιρετίσω την χωρα στην οποια μεγαλωσα και αγαπω πολύ την Ελλαδα, αχ θα μου λειψουν όλοι παρα πολύ.

Πιστευω πως θα μου είναι πολύ δυσκολο να βρω φιλους εκει μιας και οσες φορες πηγαινα στο New Jersey εκανα παρεα μονο με την ξαδερφη μου η οποια τελειωσε φετος το σχολειο.

"Ariana εισαι ετοιμη;; πρεπει να φυγουμε για το αεροδρομο νωριτερα σε περιπτωση που πεσουμε σε κινηση" γυρισα και κοιταξα την μαμα μου με ένα βλεμμο στεναχωρημο μπορουσες να καταλαβεις ανετα ποσο στεναχωρημενη ημουν.

" το ξερω ότι το να αποχωριστείς τους φιλους σου δεν είναι ότι το καλυτερο αλλα πρεπει να μετακομισουμε στο New Jersy για τον μπαμπα σου, οι συνθηκες στην Ελλαδα δεν είναι οι καλυτερες"

" ναι το καταλαβαινω μαμα απλα θα μου λειψουν όλα παρα πολύ"

" λοιπον εισαι ετοιμη;;"

" ναι παμε"

Η μαμα μου εφυγε και ειπα να κοιταξω άλλη μια φορα το δωματιο μου μιας και δεν θα το ξαναδω. Τοσες πολλες αναμνησεις υπαρχουν σε αυτό το σπιτι, αλλα ειμαι ετοιμη να τα αφησω όλα πισω και να ξεκινησω μια καινιυργια αρχη. Οσο πιο γρηγορα σταματησω να θυμαμαι την ζωη μου εδώ τοσο πιο ευκολο θα μου είναι να προχωρησω με την καινουργια μου ζωη.

Μετα από πολλες ωραιες στο αεροπλονο η Ariana μαζι με τους γονεις της εφθασαν στο αεροδρομιο οπου τους περιμενε η θεια της. Οταν τελικα εφτασαν μιλησε λιγο με τους συγγενεις της μιας και ηταν εκει η γιαγια της και ο παππους της. Το προσωπο της φώτισε όταν ειδε την ξαδερφη της την Kate και τον ξαδερφο της τον Jake.

Αυτή είναι η kate η οποια είναι 19

Αυτος είναι ο Jake ο αδερφος της kate ο οποιος 22

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Αυτος είναι ο Jake ο αδερφος της kate ο οποιος 22

Όταν ειδα τα ξαδερφια μου τους πηρα μια μεγαλη αγκαλια  αχ  ειμαι χαρουμενη  που τους βλεπω μετα απο τοσο καιρο

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Όταν ειδα τα ξαδερφια μου τους πηρα μια μεγαλη αγκαλια αχ ειμαι χαρουμενη που τους βλεπω μετα απο τοσο καιρο. Πραγματικα είναι η καλυτερη παρεα που θα μπορουσε να εχει καποιος είναι και οι δυο απιστευτοι.

" Θα κοιμηθουμε μαζι, ελα να σου δειξω το δωματιο μου" ειπε η Kate καθως με εβγαλες από τις σκεψεις μου.

Το δωματιο της ηταν υπέροχο όπως ολο το σπιτι. Θα μενουμε καποιες μερες στο σπιτι της θεας μου μεχρι να κανονισει ο μπαμπας μου καποια πραγματα με την εταιρια εδώ.





Επεστρεψα με νέο κεφαλαιο μετα από πολυυ καιρο ελπιζω να σας αρεσε, αν σας αρεσε πατηστε το αστερακι και αφηστε μου ένα comment για να μου πειτε την γνωμη σας.

Byeee

So This Is Love -->> G.D Where stories live. Discover now