3.BÖLÜM

7.9K 509 60
                                    

Luhan Kyungsoo'nun sesiyle uyandı. Kyungsoo akşam yemeğini hazırlamış , evin ahalisini çağırıyordu. Yemek kokular ta üst kata kadar geliyordu. Bilinçsizce sırıttı. Annesinin vefatından beri kimse onu böyle yemeğe çağırmamıştı. Luhan yatakta oturur vaziyete geldi. 

'Of, sırtım...' . Yatak çok sertti ve sırtı çok kötü ağrıyordu . Sadece 3 saat uyumuştu ama sanki birileri sırtına tekme atmış gibiydi. 
'Yeni yatak almalıyız. ..' .

Omzunu ovuşturarak aşağı indi. 

****
"Waaah jommel, kyungsoo hyung ! Daebak! Gerçekten sen mi yaptın bütün bunları ? "Ağzı açık kalmıştı. Sofrada ne yoktu ki! Jajangyum mu dersin, ddeokboki mi dersin, yosun çorbası mı dersin , kimchi mi dersin(mübarek, bi yaprak sarma eksik ) . 

Kyungsoo gülümsedi. 
"Yah! Evdeyken bana omma de! Ve evet ben yaptım ama bunlar hiçbir şey. Hem zaten bu iki manyağın yaptığı gibi sana mantarlı sirkeli pulbiberli kek felan vereceğimi sanmadın heralde ?" 

Mantarlı kek. Sehun. Hastane. 
Luhan bir an için unutmuştu.
"Şey, yemekten sonra hastaneye gitmeliyim , gece orda kalmalıyım."

Baozi karşı çıktı. 
"Gerek yok Luhan Tao ve Chen gelince chanyeol ve baekhyun gidecek zaten. "
"Ama onun zehirlenmesi benim suçum ve-"
" Senin suçun mu? ! Keke mantar koyan sen değilsin , bu iki manyak. Terliğimin tadını daha tatmadılar da, neyse." Kyungsoo'nun gözleri yine o parlamayla kocaman açıldı. 
Vay canına. Dünyanın en şefkatli insanı iki saniye içinde değişebiliyordu. Ama Luhan ısrar etti. 
" Omma , gerçekten gitmeliyim, hem zaten gündüz uyuduğum için gece uykum da gelmez. Ha , ama lütfen Sehun'a gece kaldığımı söylemeyin." Luhan gurur yapıp Sehun'u orda bırakmış olabilirdi, ama vicdanı sızlıyordu, en azından gece ona bakmalıydı.
Diğerleri ise sadece kafasını sallayıp kabul ettiler. 

****

Luhan Tao ve Chen'in yanına geldi. İkisi de yorgun görünüyordu. Malum Sehun Luhan yüzünden sinirini alamayınca Tao ve Chen'den sürekli bir şeyler istemiş , söylenip durmuştu. En sonunda yorgun düşüp uyuya kaldı. 
" Selam Tao. Selam Chen. Şey, siz gidin eve , ben gece kalırım . Ama Sehun'a söylemeyin lütfen. "
Chen omuz silkti.
" Uzak kaldığımız sürece sorun yok. 1 saat daha Sehun'la durursam kendime morfin vereceğim. " Luhan kahkayı bastı ama bir yandan da endişeliydi. Sehunla kalmak o kadar mı kötüydü? 
****

Hayır. 
Uyuduğu için belki de. 
Uyuduğu sırada tam bir meleği andırıyordu. Luhan farkında olmadan gülümsedi ve elini genç olanın alnına götürdü, saçlarını kenara doğru taradı. Yavaşça ellerini çekti. 
Bunu yapmamalıydı.
'Cidden Luhan, tanışalı 1 gün olmadı ve senden pek haz ettiği söylenemez. Olmaz ,olmaz ,Sehun 
Olmaz . Andwe!'
Derin bir iç çekti. 

Hastane yatağının yanına bir Tabure çekti oturdu ve kafasını yatağın kenarına koyup uyuya kaldı. 

* * * *

Çilek. 
Çilek kokuyordu. 
Sehun sırıttı. Çileği pek sevmezdi ama bu koku bi başkaydı. Yavaşça gözlerini açtı. Yanında birini aradı ama kimse yoktu. 
'Ne yani hyunglardan kimse merak edip de gece yanımda kalmadı mı? Bi de bana öküz derler. '
Yatağının kenarının buruşmuş olduğunu farketti ve Tabure duruyordu. 'Ah, biri kalmış olmalı. '

İyi de kimsenin Çilekli şampuanı yok ki? Parfüm olamazdı tabi, çünkü Sehun'un parfüme de alerjisi vardı ve kimse onun yanında parfüm kullanmıyordu. 
Belki de yeni şampuan almışlardı. 

Bunları düşünürken odaya Chanyeol ve Baekhyun girdi -gürültülü bir şekilde tabii.

"GÜNAYDIN !!! KWENCHANA? "
" Siz bağırıp kulağımı patlatana kadar iyiydim ." Surat astı. 
Chanyeol aldırmadı ve Sehun'un yanına oturdu.
"Bugün taburcu olabilirsin dedi doktor, bişeyin kalmamış . Ha bu arada, Kekin içinde mantar ve pulbiber olduğunu bilmiyordun tamam. Ama sirke olduğunu biliyordun neden yedin ?" Chanyeol şimdi koca gözlerini dikmiş Sehun'a bakıyordu. Baekhyun ise pis pis sırıttı.' Aferin Chanyeol. İyi yakaladın.'

Sehun düşündü. Ne demeliydi ? Kendisi bile bilmiyorken onlara ne cevap verecekti? Lanet olsun. Okkalı bi küfür salladı içinden. Bu ikisi bir araya gelince hep bişey oluyordu zaten. Luhan'a söylediği yalana bikaç şey daha kattı. 
" Kyungsoo bana o gün yemek vermedi ve ben de çok açtım . İçine koyduklarınızı bi anlığına unuttum ve istemsizce yedim. Iı-ıh şey, açım ben ya eve gidelim kahvaltı etmek istiyorum. " Sehun kaçmak için tuvalete girdi ve üstünü değiştirdi. Baekhyun Chanyeol'e sırıttı ve yanına oturdu. 
" Sence neden yedi?"
"Belki de harbiden açtı. "
"Sanmıyorum. Bir şeyler var. Ama biz buluruz di mi?" Baekhyun gözlerini meraklı bir edayla kocaman açtı ve Chanyeol'e baktı. 'Aww çok şirin.' Chanyeol ona sımsıkı sarıldı ve yanağına bir öpücük kondurdu. Chanyeol'un nefesini hissetmek bile Baekhyun'a heyecan veriyordu. Sanki chanyeol ona cennetten gönderilm-

"Kendinize bi oda bulun. Cidden."

Ve odun is on board. 
"SEHUN! Dün şakamızı bozdun şimdi de güzel anımızı bozuyosun ? Bize kastın mı var senin? "

Sehun umursamazca omuz silkti. 
" Bilmem ki, hani bunun kekteki mantarla zehirlenmemle, ya da daha önce tişörtümün içine kurbağa koymanızla, kapıyı açtığıma kafamdan aşağı bi kova soya sosu dökmenizle, ya da sırf yan odada olduğunuz saçma sapan aşk şiirlerinizi dinlemek zorunda kalmamla alakalı olabilir mesela. Bi ihtimal yani. "
" Seni sevdiğimiz için yaptık ama ."
Sehun onlara ciddi-misiniz-siz bakışı attı. 
"Her neyse. Dün gece yanımda kim kaldı? " Chanyeol tam Luhan diyecekti ki Baekhyun çaktırmadan onun koluna vurdu ve Chanyeol Luhan'ın söylediklerini hatırladı. 
" Bilmem ki , sonuçta evde çok fazla kişi var takip edemedim heralde kyungsoo veya suho kalmıştır. E gidelim hadi ."

Sehun daha fazla diretmedi ve eşyalarını aldı. 

****
Eve geldiğinde her zamanki yemek kokusu etrafı sarmıştı. İçine çekti ve hemen sofraya oturdu. Tam kimchi ye uzanıyordu ki kyungsoo eline vurdu. 
" Hastaneden geldin git ellerini yıka!" Sehun uyuz uyuz baktı ve banyoya gidip ellerini yıkadı. Daha sonra duşa ve dolaba baktı. Çilekli şampuan göremiyordu. Acaba hemşirelerden biri mi Çilekli şampuan kullanmıştı? 

Sofraya oturdu ve kıtlıktan yeni çıkmış gibi yemeye başladı . Chen ona baktı ve iç çekti. 
"Sakin ol Sehun. Gören de sanır seni 1 ay aç bıraktık. Hem sen bunları böyle yiyince odanın ve tuvaletin kokusunu biz çekiyoruz sonra . Hıh. " Chen dil çıkardı ve yemeğine devam etti.
Sehun sadece bön bön baktı. Genelde hyungları şikayet edince cevap vermezdi. Yemeğini yedikten sonra Luhan'ı dünkü tartışmadan beri görmediğini fark etti. Suho'ya soracaktı ama gururuna yediremedi ve bunun yerine odasına çıktı. 

**** 

Kapıyı açtı. Kenarda bavullar duruyordu. Ve kullanılmayan yatağa nevresim geçirilmişti. 'Dur bi saniye , ne? Yoksa..'

Hafif horlama sesleri duydu ve kendi yatağında huzurla uyuyan Bambi'yi gördü. 

Onun yatağında. 

Oysa Sehun kimseyi yatağına yatırmazdı.

Odun mode: on 

"YAH ! KALK HEMEN YATAĞIMDAN!"

Kimsin Sen ?Where stories live. Discover now