7. :)

121 6 0
                                    

Mala oblečenú len nejakú sukňu a  blúzku. Tak som sa ešte rozlúčila s Maťou a vykročila som. Dole nás už čakala veľká biela limuzína. Phill bol gentleman a pekne nám otvoril dvere. Celú cestu na mna hľadel a milo sa usmieval, ked som sa ho však opýtala čo mu je, len povedal že je všetko okey. Tak som to nechala tak. 

zrazu sme zastali pri obrovskej budove. nejaký poslíček nám otvoril dvere. A povedal mi, že ma veľmi rád vidí. Tak som sa len usmiala. Do miestnosti sme so Sofiou vstupovali vedľa seba pretože sme sa báli čo bude daľej. Phill nám otvoril zasa dvere a ukázal nám naše miesta.Ale vedľa mna bolo ešte jedno voľné. V miestnosti bol veľmi dlhý stôl. Všetko malo taký moderný nádych. Zrazu sa rozleteli dvere, a vstúpil naozaj veľmi sympatický pán. posadil sa na svoje miesto a porozprával nám všetko o tejto súťaži. Asi o 15 minút vošiel do miestnosti mladý chalan. Mal rifle, košeľu a sako. Vlasy orieškovo hnedé,a nádherné modro zelené  oči. Rychlo sa pritackal ku "šéfovi" a potom si sadol vedľa mna. Bola som celá bez seba celý čas som len trpla. Mám sa mu predstaviť alebo čo ? Na konci večere sme sa vybrali so Sofiou do parku. Už sme boli na odchode a zrazu pri nás zastalo auto. Okienko sa znížilo a z neho vykukol ten úžasný chalan. Zaujímavé bolo, že vedel skvele po slovensky. Pozval ma ku "šéfovi" do jeho baráku. Vaute sm sa zoznámili a dozvedela som sa že sa volal Liam Payne. Cestou sme sa dobre zabávali. Potom sme prišli pred krásn vilu. Vystúpili sme a vošli sme do nej. Potom som zasa uvidela milého pána. 

"Dobrý večer slečna Noemi. "                                                                                                                                  "Dobrý večer." slušne som odzdravila.                                                                                                                "Ja som Róbert, teší ma."                                                                                                                                      "Ďakujem do teraz som nevedela vaše meno. "                                                                                                 "Naozaj ? "

Potom ma pozval do obývačky a dozvedela som sa, že Liam je jeho syn. Zavolali si ma tu pretože mali nejaký malý problém. Že vraj, si mám dávať pozor na Philla. Veľmi som sa čudovala ale potom mi to nejak vyfučalo z hlavy. pri dôležitej debate sme popíjali víno z ich pivnice. Bolo vidno, že sú bohatí. Po úžasnom víne sa ma Liam opýtal či by som sa s ním nechcela ešte stretnúť. Súhlasila som a tak sme sa dohodli na tretiu.

Love me ;)Where stories live. Discover now