Μέρος 37ο-Τελευταίο

34 4 0
                                    

Φεβρουάριος 2025

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.

Φεβρουάριος 2025

''Αντώνη''? 

''τι έγινε ρε Έλενα πάλι..?''

''Ξέρω, έχουμε κάνει πολλά διαλείμματα εξαιτίας μου..και ότι σε 3 μήνες δίνουμε πανελλήνιες...''

''Συνέχισε'' το αδιάφορο βλέμμα του Αντώνη φανερώνει μάλλον δυσαρέσκεια για τις συνεχείς ερωτήσεις της φίλης του. Μα δεν έχει κι άλλη επιλογή. Την αγαπάει πολύ, και ως εκ τούτου δεν μπορεί να της χαλάσει ούτε ένα χατήρι.

''να....σ'αυτή τη φωτογραφία....είναι οι γονείς σου στην πρώτη τους συναυλία, έτσι?'' ρωτάει η Έλενα διστακτικά, δείχνοντας παράλληλα με το δάχτυλό της την κορνίζα στη βιβλιοθήκη.

Το βλέμμα του Αντώνη σκοτεινιάζει. Αναθαρρεί παρόλα αυτά, όταν το βλέμμα της Έλενας φανερώνει πως δεν μπορεί να περιμένει άλλο μέχρι την απάντησή του. Είναι ανυπόμονη να μάθει. Να μάθει τι όμως? Το παρελθόν είναι παρελθόν, και στον Αντώνη δεν άρεσε καθόλου να το σκαλίζει. 

''Ναι οι γονείς μου είναι..γιατί ρωτάς?''

''είναι πολύ όμορφοι και οι δύο. Θα μου πεις την ιστορία τους? Δηλαδή ξέρω ότι οι δυο τους έζησαν έναν παράφορο έρωτα, σαν παραμύθι, και επίσης ξέρω από τα media πολλά για εκείνους, αλλά θα ήθελα να τα ακούσω από εσένα, που σίγουρα τα ξέρεις καλύτερα..''

Ο Αντώνης ανασκουμπώνεται στη θέση του. Είναι προφανές πως η ιστορία αυτή τον πονά. ''Έλενα λυπάμαι. Αλλά πρέπει να τελειώσουμε πρώτα με αυτές τις εξισώσεις. Αλλιώς δεν σου λέω τίποτα..'' απαντάει ψυχρά. 

Η επιμονή της Έλενας παρόλα αυτά, δεν του αφήνει άλλα περιθώρια.. ''ωωω έλα τώρα. Θέλω πολύ να μάθω λεπτομέρειες για εκείνους. Όχι επειδή είμαι κουτσομπόλα ή κάτι τέτοιο, απλώς επειδή ξέρω πόσο μεγάλος ήταν ο έρωτάς τους, ενδιαφέρομαι πολύ για αυτή την ιστορία. Θα μου αφηγηθείς το παραμύθι τους? Σε παρακαλώωω..''

''Ώχου ρε Έλεναααα, τι θες να μάθεις?''

''για το τι ακριβώς επακολούθησε μετά από την πρόταση γάμου του πατέρα σου στη συναυλία. Από κει και έπειτα δεν τα ξέρω καλά....''

Love will rememberМесто, где живут истории. Откройте их для себя