Blossom

7 5 3
                                    

Inspir, lasand mirosul imbietor al florilor de cires sa-mi invaluie simturile, relaxandu-ma. Urmaresc cum vantul misca crengile copacilor, scuturandu-i de majoritatea florilor care abia si-au aratat fetele imbujorate. Ma ridic pe varfuri si apuc o creanga, ca mai apoi sa rup un fir de care erau agatate trei flori. Mi le duc pana la nas si inspir parfumul cu un zambet de satisfacere.

Ma uit catre ea, ochii mei negrii imediat facand contact vizual cu cei ciocolatii care ii apartineau ei. Ma apropii incet cu zambetul inca pe buze si intind mana spre fata ei palida,atingandu-i pielea fina si calda. Ii duc cateva fire din parul ei verde cu miros de menta dupa ureche, apoi asez crenguta subtire acolo. Imi zambeste scurt. Buzele ei sunt de o culoare fina de rosu . Gatul ii este decorat cu un lant de aur cu pietricele de safir. Rochia alba ii statea absolut perfect, complimentata de o frumoasa panglica roz. Umerii-i dezgoliti stralucesc imbujorati, la fel si obrajii. Ma aplec inainte si o sarut dulce, simtindu-i mainile firave incolacindu-se in jurul gatului meu, iar ale mele cuprinzandu-i talia.

Ma trezesc dinnou simtind razele arzatoare ale soarelui cazand asupra pielii mele fine. Las un oftat lung sa-mi scape printre buzele palide si uscate, realizand ca totul a fost doar un vis.

SHORT STORIESWhere stories live. Discover now