0.6 - Vad skrev han?

894 26 0
                                    

Vi alla reser oss från bordet lämnandes våra tomma koppar. Ett flin har permanent suttit på Bellas, Klaras och Amandas läppar sen jag skicka iväg ett sms till Marcus. Varje gång min telefon plingat till har dem tvingat mig att kolla om det varit Marcus, vilket till deras det besvikelse inte varit.

"Kan du kolla om han svarat?" Yttrar Amanda och jag suckar. Jag tar fram min mobil och tittar på henne. "Men han har ju in-" Abrupt stannar jag upp i min mening då hans namn faktiskt syns på skärmen. Deras flin växer och jag läser snabbt sms:et.

"Vad skrev han?" Jag tittar på Bella som nyfiket tittar på mig. "Han skrev bara: Ja, jeg er liksom i Norge, kan vi møtes når jeg er tilbake i Sverige? Inte så speciellt" Suckar jag och dem tittar allvarligt på mig. "Men snälla Veronica. Han vill träffas igen" Säger Bella och tar tag i mig. "Vänta är han norsk?" Jag nickar åt Bellas fråga och hon nickar. "Omg, då kan du hälsa på honom när du ska träffa dina släktingar" Skrattar Amanda och lägger sin hand på min axel.

"Ja visst" Muttrar jag och dem skrattar bara åt mig. "Men vänta, svara honom" Jag skakar snabbt på huvudet och dem nickar. "Jo, kom igen" Snabbt drar jag bort min mobil men Klara lyckas ändå få tag på den. "Håll fast henne!" Beordrar Bella och tar telefonen ur Klaras händer.

Amanda och Klara tar snabbt mina armar och ett flertal skratt flyger ur oss alla. "Nej" Skrockar jag och Bella bara ler mot mig. "Vad ska vi skriva?" Skrockar hon och tittar på Amanda och Klara. "Ska vi skriva något dirty?" Skrattar Amanda och jag skakar skrattande på huvudet. "Nej, nej, nej" Utropar jag och dem skrattar åt mig. "Så då varder klart" Yttrar Bella och dem släpper mig. Snabbt tar jag tag i min mobil och kollar på chatten. "Seriöst?" Skrockar jag och Bella nickar. Skakandes på huvudet tittar jag ner på skärmen igen, synandes att han skriver något.

iMessage

Marcus.g

Sön 4 januari 12:34
Hei, det er Marcus. Du løfte meg
at svare når jeg ringer men jeg
antar at du ikke har tid.
Pls svare med bc jeg trenger
å snakke med deg!


Idag 16:45
Hej Marcus. Jag såg inte att
du ringt. Kan vi ses och prata?

Idag 17.35
Ja, jeg er liksom i Norge,
kan vi møtes når jeg er
tilbake i Sverige?

Idag 17:48
Okej, men vi kan väl träffas
när jag ska till Norge för
att träffa min släkt?

Ja, det hadde vart
kult:)

Mm, men vart i
Norge bor du?

Vet du ikke det?

Nee, elr sa du det den kvällen,
kmr inte ihåg så mkt därifrån!

Nei, men jeg bor i Trofors!

Ligger det nära Trondheim?

Nja, vil si fyre timer

Okej men jag kan sms dig när
jag ska dit:)

Perfekt:)

Hade Marcus:)

Hejdå Veronica<3

Lite kortare men men

Fy faen | M.GWhere stories live. Discover now