10 YIL ONCE DEVAM

73 9 5
                                    

Multi; Araf Vural

Küçük Araf

Korkuyordu. Her halinden belli oluyordu. Biraz titriyor korkudan ve ağlıyordu sanırım.

Gökhan amca beni üst katta odama götürdü.

- Neden yaptın böyle bir şey? O kızı biz burada istediğimizden tutmuyoruz biliyorsun. Baban duysa ne der?

- Ne derse desin. Neden tutuyorsunuz onu burada?

- Baban öyle istedi çünkü.

- Ama yazık değilmi, çok korkmuş.

Omuz silkti ve koltuğa oturup oyuncak arabamla ilgilendi. Bende umursamayıp oyalanmak için bir şeyler bulmaya çalıştım.

Bir anda odaya korumalardan birisi girdi. Gökhan amcanın kulağına bir şeyler fısıldadı. Hemen gittiler. Ardından silah sesleri geldi dışarıdan. Masamın altına girip kulaklarımı tıkadım. Silah sesleri devam ediyordu. Art arda bir sürü silah sesi geldi ve bir anda hepsi durdu. Masamın altından çıktım odamın kapısını açıp koridora baktım. Kimse yoktu, alt kata yavaşça inmeye başladım. Yerlerde az da olsa kan vardı. Korkarak o kızın olduğu salona doğru gittim. Salonun kapısından yavaşça içeriye baktım. Salon kocamandi. Yerde Gökhan amcanın arkadaşları yatıyordu. Salonun köşesindeyse tanımadığım birkaç adam elleri bağlı bir şekilde yerde oturuyordu. Gökhan amcada başlarında onalara doğru silah tutuyordu. Gözüm yavaşça salonun ortasına kaydı. Babam bir adama silah doğrultmuş gülümsüyordu. Adamda tepkisizce ona bakıyordu.

Babam hala gülüyordu. Konuşmaya başladı.

"Ne yaptın ona, nasıl öldürdün söylesene?" gülmesi kesilmiş artık öfkeyle bakıyordu adama.

"Ona bir şey yapmadım anlasana. O seni sevmiyordu. Kendi gitti. O ölmedi hala hayatta." adamın bu karşılığına babam iyice öfkelendi. Silahi adamin kafasina doğru yükseltti ve ateş etti. Gözlerimi kapatıp çığlık attim. Gözlerimi tekrar açtığımda babam yerdeydi.

Babam.

Şaşkın bir şekilde yavaşça ayağa kalktım ve odanın ortasına doğru yürümeye başladım. Babamin arkasında o kız elinde silahla duruyordu öylece. Ağlayarak babamın yanına gittim. Gökhan amcada yanımdaydı. Kız hiç hareket etmeden öylece duruyordu. Siren sesleri geldi. Adam kızın yanına koştu. 

"Sakın, sakın bir şey demiyeceksin Toprak duydunmu beni. Hiç bir şey demiyeceksin."

Kızın elinden silahı aldı ve Gökhan amcaya sus işareti yaptı. Polisler odaya girdi ve odadaki herkesi götürdüler.

Olayları hızla geçmek istedim. Bundan sonraki bolumlerde daha güzel şeyler sizleri bekliyor olacak. Oy ve yorumlarınızı unutmayın.

MERMİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin