BU ÇOCUK SANA YAKIŞMIYOR (8)

6 1 2
                                    

Pazartesi günü kızlara bunu söylediğimde kızlar hayır deselerde içimde bir şüphe vardı. Okul çıkışı kızların hayranı olan sevgilim Adrien ile dışarıya çıktık. Eğer sormasam patlayacağım diye düşünerek sordum:
- Sence biz yakışıyor muyuz?
Adrien:
- Tabi ki,neden bu soruyu sordun?
- Bilmem, belki biz yakışmıyoruz diye düşünmüştüm.
- Hiç kimse seni benden ayıramaz! Dedi ve içimden gelen bir ses:" Ray ayırabilir." dedi .

Akşam eve geldiğimde çok yorgun olduğum için direkt yattım.
Sabah kalktığımda ev telefonundan beni biri aradı. Siteye yeni bir kız gelmiş. İsmi Yağmur'muş. Kızlar havuza inerken onu da çağıracakmış ben de kabul ettim ( hem belki benim derdime çözüm bulur diye düşündüm ) .

Havuza indiğimizde Ra  oradaydı ve benim de yanaklarım yine al al oldu. Kızlar bana güldüler. Havuda voleybol oynadık. Yağmur'a derdimi anlattım. Yağmur sonra bana:
- Biliyor musun, benim hayatımda da böyle bir erkek oldu. Onu araştırdım,arkadaş oldum, kanka oldum fakat bir işe yaramadı, çocuk beni hemen sattı.
- Peki hiç ona düşüncelerini açıkladın mı?
-Hayır,niye ki?
- Çünkü  eğer o senin düşüncelerini bilmezse nasıl seni kırdığını bilsin ki ,dedim ve hemen havuzdan çıkıp eve gittim. Ve ardından düşündüm ki eğer ben Ra'ya duygularımı açıklamazsam on  Yağmur  gibi kaybedebilirdim. Hemen kızlara mesaj attım ve onlara: "Aşağıya  inip saklambaç oynayalım." ,dedim onlar kabul edince hep birlikte aşağı indik ama aşağıda tuhaf tuhaf şeyler vardı:
• Camlar
• Kan
• Alkol
vardı kızlarla hemen güvenliğe söyleyerek oradan uzaklaştık.

O gün hiç onu göremesen bile eğlenmiştim çünkü kızlarla oynamak beni mutlu ediyordu ardından eve gidip hemen yattım  çünkü çok geç olmuştu. Yatakta düşündüğüm tek şey Adrien ve Ray idi. Acaba hangisi gönlümün efendisiydi?

HANGİSİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ ?Where stories live. Discover now