YENİ BİR YER YENİ BİR AŞK (7)

27 1 3
                                    

Gece geç olduğu için yattım. Sabah kalktığımda Ra havuzdaydı. Kendimi ona aşık olduğuma inandırmamak için aldırmadım. Odama gidip müzik dinledim, test çözdüm , kankamla görüştüm, bileklik yaptım ama bir işe yaramadı , onu aklımdan çıkaramıyordum. Bir düşündüm, onun yanında nasıl , o olmayınca nasıl oluyordum. O olunca içim kıpır kıpır ama o olmayınca çok sakindim. Bunu şu ana kadar hiç fark etmemiştim. Tekrar aşağıya baktım Ra orada değildi , sakince kızları arayıp havuza inelim mi diye aradım , hepsi kabul etti. Aşağı havuza inerken güzel giyinmeye önem verdim. Neden bilmiyorum . "Herhalde Ray'a aşık olduğundandır"dedi içimdeki bir şey. Bende karnıma vurdum. Kızlardan Amy : " Ne yapıyorsun?"dedi. Ben de :" Boşver."diyerek gülmeye başladım.

1 yıl sonra

Yeni okulumda birçok sevgilim olmuştu. Genellikle sevgililerimle aramdaki ilişkiyi kurmaya çalışırken Ra'ya soruyordum. Biraz kıskanmış gibi gözükse de bana iyi şeyler söylüyordu. Çoğu sevgilimin nenim hayatımda bir yeri vardı ama aslında bunları Ray 'i kıskandırmak için yapıyordum. Okulun son günlerinde okulun en yakışıklı çocuğu - kızlara göre - bana çıkma teklifi etti ben nefes alamadan tabi kızlar benim yerime kabul etti. Ertesi gün bunu Ray'a gösterdiğimde Ray bayağı bir kıskandı bana tuhafça baktı ve :
- Bu çocuk sana yakışmıyor! Dedi .
Bir şey diyemeden annem beni yukarıya çağırdı. Yukarı çıktığımda Ra 'nın söylediğini düşündüm , acaba gerçekten de yakışmıyoruz yoksa Ray benden mi hoşlanıyor?

HANGİSİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ ?Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt