description of the ideal prince🙈

51 5 1
                                    

Majoritatea se gândesc că băiatul ideal trebuie să fie înalt, frumos, bogat s.a.
Eu sunt de părere că aceste aspecte nu sunt importante. Băiatul ideal nu există cu adevărat. Dar persoana care să se potrivească cel mai bine concepţiei mele de ideal, acela există.
El este cel care trebuie să mă surprindă cu ceva nou, ceva frumos. Nu trebuie să-mi aducă zilnic o floare ca să-mi dovedească că mă iubeşte, dar nu strică o mică atenţie din când în când.
El trebuie să fie blând, tandru şi să mă asculte când vorbesc. Băiatul ideal pentru mine este acela care prima dată se uită în sufletul meu şi nu în decolteu.
El trebuie să mă încurajeze să merg mai departe, să aibă demnitate şi să se ţină de cuvânt, nu să încerce să –mi aburească ochelarii cu minciuni şi false promisiuni. Să stie cum să mă coboare cu picioarele pe pământ când zbor prea sus, dar şi să-mi dea dreptate când e cazul, dar şi să mă corecteze când greşesc dar cu argumente nu cu insistenţe.
Aşa este pentru mine băiatul ideal. Dar totuşi cred că cel mai important este să poţi să te uiţi liniştită în ochii lui şi să-I vezi sufletul prin ei. Ochii sunt oglinda sufletului. Şi aceştia ar trebui să strălucească de fericire când mă vede.
Băiatul ideal este cel care te completează trup şi suflet.

povestea mea🙈Where stories live. Discover now