MÉ mane 6

56 14 21
                                    

Ahoj brzy budu mít dopsanou knihu: Co jsem to provedla? A já bych chtěla vědět o jaké klisně chcete knihu. Nebo mám ještě jednu naplánovanou, která by na nic nevázala. Jménem: Daisyna pomsta! 
Pod obrázkem budete mít pár faktů o kobylkách a k nim napsaný zda u toho mám vymyšlenou knihu nebo ne. Snad chápete. :) 

Blue Spiralaj: Klisna s šedýma očima

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Blue Spiralaj: Klisna s šedýma očima. Není dočista slepá. Vidí věc, která je děsně před ní, další věci už nevidí a vidí místo toho jen bílo. Nemá sourozence. Je velice milá a nemá žádné ego Její 17 let. Nevěří si a věčně se ztrácí v myšlenkách. Je talentovaná na kouzla. Zkráceně Spiral nebo Spiralaj (kniha vymyšlená) 

Dark Evelin: Pegaska s fialovou hřívou. Má velice velice silné ego a velké IQ ničeho se nebojí. Není moc citlivá, tedy teď už není. Její nejlepší kamarádka je Spott. Živí se jako zlodějka. Okrádá bohaté a část, kterou ukradne rozdává mezi chudé poníky. Její znaménko dokáže měnit barvy. Má o 12 let staršího bratra s kterým si je velice blízká, ale bydlí na druhé straně Equestrie. Její 18 let. Zkráceně Evelin čí Evel (Kniha vymyšlená)

Purple Spott: Zemní pony s modrou hřívou. Nejlepší kamarádka s Evelin. Má plno energie a miluje humor a kreslení. Skoro nic jí nerozčílí. Je velice citlivá a pokaždé, když je na ní někdo zlý, má pocit, že zemře. Jinak se klisna živí malováním.  A velice ráda jí. Má 2 mladší sourozence dvojčata. Jedno je hřebeček a klisnička ráda se o ně stará, ale moc se s nimi nevídá. Zkráceně Spott. (Kniha vymyšlená) 

Tara: Zemní klisna s bílou hřívou. Ještě jsem se nerozhodla jaké znaménko bude mít. Je hbitá a odvážná. Je styl poníka, který musí pořád pomáhat, ale když jí někdo naštve tak ho dokáže zadupat do země. Mockrát nebrečí a nenávidí překvapení. Ráda sportuje. Má staršího bratra, který jí byl oporou. (kniha není vymyšlená)

Angel Blue: Někdy bude mít v hřívě pruh a někdy ne, zvykněte si na to :D Tato klisna není tak zcela prokouknutá. Ráda se maluje, ale nikdo jí pořádně nezná. Nikdo ani neví co znamená její znaménko. Radši lže než, aby ublížila něčím citům. Chvíli pracuje jako chůva později jako kuchařka. Létání jí moc nepřitahuje. Má o dva roky starší sestru, která je stejně tajemná jako ona. Zkráceně Angel někdo jí říká i Anděl :D (kniha není vymyšlená)  

Rebeca: (Rebeka)spisovatelka. Milá společenská, kamarádská. Zkouší se vyhýbat hádkám. Vždy byla a vždy bude ta hodná a poslušná. Má o 4 roky starší sestru, která pro ni moc znamená. I když se moc nemuseli, ale teď jsi sou velice blízké. Má na kopytě flek, který začne brnět, když se blíží nebezpečí. Kamarádí se hodně s Angel. Zkráceně Beca (Beka). (Kniha vymyšlená) 

No hodně jsem se rozepsala zda to někdo přečetl tak se ptám: Kdo se vámm nejvíce líbí a kdo vás nejvíce vystihuje? :) A nezapomeňte napsat jakou chcete tu knihu 

Mé obrázky z Pc.Kde žijí příběhy. Začni objevovat