..ISIĞIMI KAYBEDIYORUM..

2 0 0
                                    

deli gibi merak ediyorduk.Annem ne yapacağını bilemiyordu.İnsanın aklına neler gelmezdiki? Ben olsam deli gibi sevdiğim adamın eve gelmediğini, eve 04:00 a kadar gelmediğini yaşasam çılgına dönerdim.Herkez böyle olurdu zaten.Annemde babama aşıktı.Evet onlar babamla aşk evliliği yapmışlardı...Biz çaresizce bekliyorduk... ne polisten ne babamdan bir iz yoktu...Bekledik..bekledik.Ben uyuya kalmıştím.Ablam ve annem perişandı.Bugun en özel günümdü oysaki.Herneyse. kapı sesiyle hafif uykumdan uyandım.Evet gelen babamdı.O kadar ağlamışım ki.. babama koşup
-Babaaaaaa. diye sarıldım. Babam değişik bakıyordu bana.Sanki tiksiniyormuş gibi. Başı dönercesine savruldu ilk önce.Daha sonra beni yakamdan tuttuğu gibi fırlatti.Annem koştu yanina. Ağlıyordu annem.
-Nerdesin? nerdesin sen? niye haber vermezsin be adam!
desede. Babam sert bir tavirla annemi susturmuştu.Oturmak icin koltuğa yöneldiğinde yere kapaklanivermisti babam.O an işte anlamıştık. Babam alkol almıştı. Babam hiç içmezdi.Asla içmezdi. Ama artik oyle degildi.bagirdi cagirdi.Ayrintilari cok hatirlamasamda arkadasi tarafindan hertürlü maddeye bağimli olmuştu..Artık hayatımın karanlık tarafı başlamısti.Beni acitan doğum günümün berbar olmasi değildi elbette.Babami ilk defa böyle görmemdi.Ve birdaha eskisi gibi göremememdi..

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jun 12, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bir Şey Daha..Where stories live. Discover now