Ako to máme stihnúť, keď máme ešte 3 hodiny na trištvrtinu nákupu? Sama neviem. Práve ideme do asi tretej drogérie, pretože potrebujeme odmaľovávaciu vodu a takéto blbosti. Po ďalšej hodine sme mali polovicu nákupu. Teraz ešte do lekárne, pre ďalšie odličovadlá a krémy.
Čas letel ako voda. Celý nákup sme stihli dokončiť 3 minúty pred zatvorením a konečne sa môžeme ísť najesť. Išli sme do neďalekej Čínskej reštiky a objednali si sushi. Bolo to vynikajúce. Ešte sme zbehli do potravín kúpiť nejaké jedlo a vybrali sa na set. Bolo 15:00 a my sme dorazili. Išli sme za štábom, ktorý nám povedal miesto, kam sa máme ísť zložiť. Hneď sme všetko začali vybaľovať z obalov a ukladať na miesto. Vybrala som mobil, kde som mala zoznam a postupne všetko začala čítať. Lis kontrolovala, či sme nič nezabudli. Našťastie máme všetko. O 16:30 sme začali maľovať prvé postavy, teda hlavné, medzi ktorými boli aj Ki/Minho, Dylan a aj Thomas. Ja som maľovala Minha a Dylana a Lis si zobrala Thomasa a Willa. Hodina prešla a my sme mali hotových prvých štyroch. Postupne sme všetkých nalíčili presne na čas, aj s prestávkami. S chalanmi sme si dobre pokecali a aj sme sa pri maľovaní zabavili. Mali sme aj baby, ale tých bolo o polovicu menej, ako chlapcov. Všetci bežali na set a my s Lis sme sa usadili na veľkom gauči. Prepla som pesničku a začala hrať pesnička od Coldplayu- Something just like this. Je to moja obľúbená. Potichu som si spievala a Lis sa pridala. Po skončení pesničky sme sa išli pozrieť, ako sú na tom s natáčaním. Išli sme ku kameramanovi a pozerali sa do kamery, ako to vyzerá. Keď sa dá preč greenscreen (zelená stena, ktorá slúži na zmenu pozadia) bude to perfektné. Vrátili sme sa do "stanu" a začali objednávať pizzu na večeru. O dve hodiny to tam už rozvoniavalo a všetci sa zhromaždili na hostinu.

Ahojteee😀prepáčte, že dlho nebola časť, ale je koniec roka a musela som teraz makať, aby som si udržala známky😄veď viete ako😅dúfam, že sa vám časť páčila☺️tak zatiaľ Alohaaa😂😂😊

~IAFUY

O'Brien's little sisterWhere stories live. Discover now