-12-

1.3K 95 17
                                    

,,Děláš si srandu ty jsi mi celou tu dobu lhala ?" koukne na mě ublíženě. 

,,Nialle, promin já nechtěla, jenže já..........." slzy mě štípou v očích, když mě přeruší. 

,,Ty co ?"

,,Nechtěla jsem ti to říct, protože jsem se bála. Vím, že mě nemáš rád jako Jul, ale líbila jsem se ti jako Cath. A já jsem to nechtěla zkazit. Bylo mi s tebou tak krásně. Nialle............já tě miluju." slzy mi začnou téct po tvářích když koukám do těch jeho modrých pomněnek. 

,,Taky jsem tě miloval. Než jsem zjistil, že jsi mi lhala. Já vědět, že všechny princezny jsou stejný, ale takhle hrát jsi si se mnou nemusela. Už se nemůžu dočkat až odsud vypadnu." prskne po mě hnusně a začne odcházet. 

,,Nialle." křiknu za ním ještě, ale to už se ozve pouze bouchnutí dveří a on je pryč. Odešel. 


,,Dobré ráno." ozve se tetin hlas a já sebou vyšvihnu do sedu rozdýchávajíc tento sen. 

,,Dobré." promnu si oči a vstanu. V koupelně vykonám ranní hygienu, obleču si bílé krátké tričko a tartanovou sukni s vysokým pasem, nechám se upravit a vyrazím na snídani. 


Měla bych mu říct pravdu. Stejně by se to jednou dozvěděl. Balancuji na tenkým ledu. Tohle není dobrý, fakt, že ne. Jenže co když mu to řeknu a on se naštve jako v tom snu. Vím, že to k němu není fér, ale já........já ho prostě nechci ztratit. Copak je takovej hřích nechtít ztratit někoho koho miluju ? Z mého přemýšlení mě vytrhne zatukání na dveře. 

,,Ano ?" ozvu se a tak se dveře otevřou a dovnitř vejde teta. 

,,Jul chtěj s tebou mluvit rodiče. Čekají na tebe u nich v ložnici." 

,,Dobře děkuju." poděkuji jí a poté co odejde se vydám za rodiči. To zase určitě bude něco. Zaklepu a na povolení vlezu dovnitř. 

,,Chtěli jste mě vidět ?" zeptám se.

,,Jo. Zajímalo by mě jestli se ti včera na plese zalíbil nějaký princ ?" zeptá se hned na rovinu máma. Ne, už to tady je zase. 

,,Ne, nezalíbil." zakroutím hlavou. 

,,Ale víš, že tvůj čas se krátí ? Měla by jsi si najít v brzké době ženicha Julie." podívá se na mě káravě. 

,,Ale mami já se ještě prostě nechci vdávat. Vždyt je mi osmnáct. Času mám ještě dost." namítnu. 

,,Ne to nemáš. Víš dobře, že královna nesmí sama vládnout více jak rok. A tvoje korunovace se kvapem blíži. Je už za tři týdny. Musíš si najít ženicha." 

,,Ale mami co když nechci být královna ?" řeknu aniž bych o tom přemýšlela a až později si uvědomím, že jsem to vlastně řekla nahlas. 

,,Ty co ? Julie okamžitě mi řekni, že jsi si dělala pouze legraci." pohled na chvíli přemístím na své boty než  ho opět vrátím na ní. 

,,Nedělala. Netoužím potom být královnou." stojím si za svým. 

,,Julie to snad nemyslíš vážně. Ty královnou budeš a nechci slyšet ani slovo o tom, že ne. My s tatínkem už nejsme nejmladší a tak přišel čas na tebe. At chceš nebo ne." stojí si za svým. 

,,Ale matko přeci mě nemůžeš nutit do něčeho co nechci. Proč nemůže být královnou Odette, ta by chtěla. Za rok jí bude osmnáct a vy by jste ten rok ještě kralovat vydrželi." 

,,Julie a dost. Už nechci slyšet ani slovo. Ty si do korunovace najdeš ženicha nebo ti ho po ní vybereme my. Ted jdi." řekne rázně a tak se otočím, opustím jejich komnatu a se slzami v očích s rozběhnu do svého pokoje kde sebou hodím na postel a nechám slzám volný průchod. Nejsem člověk, který by nějak často brečel, ale už je toho na mě zkrátka moc. Ozve se zaklepání. 

,,Nechci s nikým mluvit." řeknu, ale i přes to se otevřou dveře a vykoukne z nich blondatá hlava. 

,,Jsi v pořádku ?" zeptá se mě a přejde ke mě posazujíc se vedle mě na postel. 

,,Jo v pohodě." snažím se skrýt slzy. 

,,Nehraj to na mě. Vidím, že ti něco je. Co se stalo ?" zeptá se opět. 

,,A proč tě to vůbec zajímá ? Vždyt mě nesnášíš." nemám dneska dobrou náladu. nechci na něj bejt zlá, vždyt on mi chce pomoc, jenže...............

,,Takt to přeci není." zakroutí hlavou. 

,,Ne ? A co ty tvoje narážky na to, že jsem princezna ? Vím, že mě nemáš rád fakt to nemusíš hrát Nialle. Prosím jdi." kouknu na něj se slazmi v očích. 

,,To možná bylo předtím, ale pak se to změnilo." koukne mi do očí a já na něj překvapeně kouknu. 

,,Co se změnilo ?" 

,,Jul, já to vím." 


Tak co asi tak Niall ví ? Prosím o voltes a komentíky Niki <3 

Věnuji: @Que_en22 jen ti chci říct, že jsem to takhle měla naplánovaný :D Ne, že bych to udělala, protože jsi to včera napsala :D A doufám, že tě to tedy potěšilo :*

Q: Tak Liamův klip je venku (média) Jak se vám líbí ? 

A: Je fajn, ale ta písnička se mi líbí víc než ten klip :)


Princess (1D)Kde žijí příběhy. Začni objevovat