1

4 1 3
                                    

{Scarlet}

Het is 08:15,tijd om naar school te gaan. Ik heb er natuurlijk echt weer zin in. Alex, Jim, Ryan en Joey moesten zich om 08:00 al melden omdat ze gister te laat waren. Daarom ben ik extra laat weggegaan zodat ik ze waarschijnlijk niet tegen kom op de gang.

Als ik eenmaal aankom bij school loop ik naar me kluisje en dump al mijn boeken erin, alleen wiskunde en geschiedenis laat ik erin zitten want die heb ik zometeen nodig. 'Hey Nerdo.' zegt een bekende stem. Het is de stem van Alex. 'Moest jij niet de kantine opruimen' zeg ik terug. 'Niet zo brutaal jij. En waarom zou ik de kantine opruimen als ik het ook kan laten doen' er verschijnt een gemeen lachje rond zijn mond. 'Ga jij maar even de kantine opruimen voor mij.' zegt hij. Mooi niet denk ik. En ik loop weg.

'Alex opletten' schreeuwt mevrouw Aardappel. Ja ze heet echt mevrouw Aardappel. Niet lachen! Zij kan er ook niks aan doen dat ze zo raar heet. Eigenlijk zijn aardappels best wel lekker, vooral met van dat lekkere vlees. Dat ene. Oja. Dat ene is KIP. Alleen dat woord al! Geweldig vind je niet! 'Au' er kwam iets hards tegen mijn hoofd aan. Waarschijnlijk een propje. Eigenlijk zou ik het niet moeten doen, maar ik draai me om en ik zie Jim en Joey lachen. Mevrouw Aardappel is te druk bezig met wiskunde sommen om het door te hebben. Ik draai me weer om en maak ook de sommen.

Na een zware dag kom ik thuis. Ik woon in een normaal huis, niet te groot en niet te klein. Ik plof neer op de bank. 'Scarlet wil je niet weer op voetbal' zegt mijn moeder. 'Ja je kon het altijd zo goed' reageert mijn vader. 'Ik weet niet' zeg ik. 'Welke club dan?' 'Fc Cip is een kwartier hier vandaan' haha Fc Cip lijkt op Kip. Dat bevalt me wel. Vroeger heb ik ook op voetbal gezeten samen met Lena. Zij is een half jaar geleden verhuist naar Amerika. Toen begon het pesten.

'Ik bel Fc Cip wel even om te vragen of ik een proef les kan volgen.' zeg ik. En ik toets het nummer van Fc Cip in.

Als ik weer naar me ouders toe loop pak ik een appel en neem er een hap van. 'Morgen ga ik erheen en train ik mee met een jongens team. Want ze hadden begrepen dat ik al eerder op voetbal heb gezeten en dat ik best wel kan voetballen.' 'Wat leuk' zegt mijn moeder en ze glimlacht. Van haar glimlach ga ik ook glimlachen. Ik app gelijk Lena dat ik weer op voetbal ga. Daarna kijk ik twee afleveringen van The Originals.

'Niemand mag je' Where stories live. Discover now