zerovlog

64 3 2
                                    



Καλώς ήρθατε στην ιστορία μου, στην ιστορία μιας παρεξηγημένης BITCH.

*Εισαγωγή η κάτι τέτοιο, γουατ εβερ γουατπαντ...*

  Λοιπόν γεια σας φυτά! Είμαι η-άκυροοοο-δεν θα σας αποκαλυψω το όνομα μου, για εσας θα ειμαι η Ann, πάντα ήθελα να με λένε Ann άλλωστε;). Ενιγουει είμαι μια φανατική γουατπαντιστρια, σαν κάθε έφηβο κοριτσάκι που σέβεται τον εαυτό του...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ - σορρυ που ανεβάζω τους τόνους αλλά επιβάλλεται- είναι ότι κάθε φορά που ανοίγω το γουατπαντι βλέπω το κλασικό στορυ φυτό κ μπαντας -πράγμα που γαμεί και είναι η απόλυτη καύλα...IMNastyAndIKnowIt...Ομωςςςςς...

//WHAT IF I M NOT A NERD?//

Εε;

Μείνατε;

Έλα που υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο ..:(

Είμαι η Ann και σίγουρα δεν είμαι φυτό! Είμαι η Ann και είμαι ο τύπος κοπέλας, που έχει ραγίσει την καρδιά πολλών φανατικών γουατπαντιακων ευαίσθητων εφήβων κοριτσιών. Είμαι η Ann και αυτή είναι η ιστορία μου, που ελπίζω να βρει αποδοχή.

//////////////////////////////////////////////////////
*Vlog n1*

Hello nerdουλινια μουυυυ!(!)
Τι κάνετε αγάπεςζζζ?!

Προσπαθώ να το παίξω χαλαρή αλλά γκες γουατ μελισσούλες μου...*τύμπανα αγωνίας*...είμαι φουλ ανχωμένη αυτό είναι το σούπερντούπερυπερουαου VLOGn1.
Εε και γιου νοου είναι n1, το πρώτο μου κλπ..είναι η πρώτη μου φορά!😈ΙφΓιουΝουΓουτ(παντ)ΑϊΜιν;)

Κανονικα αυτό θα έπρεπε να λέγετε zerovlog γιατί ουσιαστικά θα μάθετε για τα πρόσωπα που την δεδομένη στιγμή εμπλέκονται άμεσα στην ζωή μου ...So κοριτσάρες μην περιμένετε κάτι σούπερ ντουπερ κουλ.:(

Ann: (
Ξεκινώντας θέλω να ξέρετε ότι είμαι μικλό, είμαι ονλι φιφτιν..και ναι είμαι καραμπερδεμένη μπιτσάρα του κερατά! Δοκιμάζω πολλά, με εντυπωσιάζουν λίγα και θεωρούμαι ΕΥΚΟΛΗ…ναι! Ξέρεις ποια είμαι! Είμαι η ξετσίπωτη κοπέλα, που ενώ πήγαιναν όλα καλά με εκείνον τον γκόμενο σου, που δεν ήταν γκόμενος σου αλλά ήταν ξεκάθαρα υπέροχα ερωτικό αυτό το μεταξύ σας πράγμα, ενιγουει. Είμαι αυτή που ήρθε μέσα σε μια στιγμή και στον δανειστικέ για να τον..γκουχ..δοκιμάσει και τίποτα δεν ήταν ίδιο μετά. Μου αξίζει παράγραφος στο death note σου!..αλλά δεν είναι όλα όπως τα βλέπεις εσύ και δυστυχώς ανήκω στον τύπο κοπέλας που οι υπόλοιπες αρνούνται κατηγορηματικά να καταλάβουν..
Το μόνο που ζητάω είναι να μου δώσεις μια ευκαιρία μέσα από αυτό το βιβλίο, να με γνωρίσεις καλύτερα..pls..δεν θα το μάθει κανείς;)εκτός από το κρας σου αν τσεκαρε το κινητό μου καμιά φλογερή νύχτα έρωτα και πάθους..ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙιιιιιιιι ΓΤΦ ΤΙ ΛΕΩ?!(δεν το είπα αυτό!)

THE STORY OF A BITCHOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz