5.

8.2K 130 3
                                    


"Pako, zdravím vítej, posaď se u nás. Potřeboval bych od tebe službičku. Někdo mi krade zakázky a já potřebuji zjistit kdo je to." Sdělil jsem mu.

"To nebude problém, zjistím to... Jenom bych za to chtěl službičku."

"A to by bylo?"

"Znáš Fernanda Borelli."

"Jistě dobrý mafián, vlastní bordely a tak trochu drogy. Zodpovídá se mi jako všichni ostatní." Řeknu mu, co o něm vím.

"No má jednu holku, teda kurvu. Je jí 17 a je ummm, no chci jí. Je jí škoda, já..... chci jí pro sebe. A neboj nejsem násilník." Pako se nezdá, pomyslím si. Nikdy nevypadal na to, že by se chtěl usadit, ale to ani já.

"Dobře napiš mi název podniku a její jméno." Řeknu bez náznaku v obličeji. Žádný úsměv nic, to mě naučil otec. Při vyjednavání žadné emoce. Samozřejmě, že jen zavolám a do deseti minut ji tu mám, ale to on vědět nemusí.

"Lásko kdepak jsi?"

"V kuchyni." Řeknu mile. Bože už zase! Furt mě nahání a ojíždí v každé místnosti. Ptá se, jestli mi není špatně, jestli nemám na něco chuť . Blbec... Myslí si, že má vyhráno.

"Copak dobrého vaříš?" Přistoupim k ní blíž a obejmu jí zezadu. Lehce jí líbám na krku a pod uchem a přesně vím, že to jí vzrušuje . Lehce potichu vzdychne a na kůži má husinu.

Ten zmetek moc dobře ví co mě vzrušuje! "Kuřecí vývar, brambor a kuřecí maso se šlehačkou a čokoládový dort." Měla jsem co dělat, abych to vyslovila v naprostým klidu. Jak je vůbec možné, že zná tolik způsobů, jak uspokojit ženu a vždy ví, kam sáhnout.

"Tak to se moc těším. Ale teď se pěkně ohni, ať ti můžu stáhnout kalhotky." Tiše jí šeptám do ouška a zkousnu lalůček. Ohýbám ji a vyhrnuji sukni.

"Prosím já nechci....achhh" Zkoušela prosit, ale má smůlu. Stejně vím, že se jí to líbí.

"Neboj bude se ti to líbit." Rukou jí hladím její pahorek a přidávám na rychlosti. Rukama se drží linky až jí bělají klouby. Vím, že se brání orgazmu, ale to nedá. Nad tím se pousměju stáhnu si kalhoty. Špičkou penisu jí přejedu párkrát okolo vchodu a pak se do něj zabořím.

Nechci bože... achh.... Nechci mu dát to potěšení, že se udělám ale bohužel.... po ubohých pěti minutách jsem hotová a po dalších znova.

"Kurva... jsi tak krásná a moje. Ještě jednou tě udělám společně se mnou. Jo jo pojď... ták ummm jsi dokonalá." Jen co se do ní vystříkám jí beru do náručí a pokládám na gauč a nohy jí držím nahoru aby nic nevyteklo. Doufám že už je těhotná. Je to dva měsíce od svatby a jestli není je to veliká ostuda. Za měsíc mám být jmenován nejvyšším boosem.

"Už mě pusť."

"Ne."

"Je to deset minut, bolí mě nohy."

"Ok. Za týden jdeme k doktorovi, to není možný!" Řekne rozčíleně a jde si do kuchyně pro oblečení. Jakmile na mě nevidí směju se.

"Miláčku to bylo výborné a teď mi prosím dones kávu a dort do obýváku a sobě taky, pustíme si televizi." Mezi tím jsem šel nahoru do pracovny ale vyrušil mě zvonící telefon z ložnice. Šel jsem po zvuku a má ho v kabelce. Než jsem ho vytáhl musel jsem vyndat polovinu věcí.

"No konečně Tesso!" Vyhrkne její matka.

"Dobrý den tady Damon. Tessa je v kuchyni. Co potřebujete?" Ptám se.

Budeš Poslouchat Mafiánský Boss(dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat