2

8.5K 137 21
                                    

"Tati to si ji musím opravdu brát? Vždyť ani nevím jak vypadá, nikdo mi to nechce říct..." Snažil jsem se protestovat. 

"Synu, uvědom si, že je potřebujeme, aby jsme byli stále na vrcholu. Nikdo ji neviděl, Artur ji schovává přede všemi. Prý je dobrá kuchařka, a dnes jí je 17." Můj otec mi podal pádné argumenty, na které nemělo cenu nijak reagovat. Stejně bych nic nezmohl. Tohle je mafie a ta se s životem nemazlí.

"No aspoň mi dobře uvaří." Zoufale se zasměju.

"Určitě bude tlustá." Směje se Markus.

"Její bratr, Artur, je dobrý zabiják a řidič," poví Jack.

"Ano to je," přikyvuje Markus. "Byl jsem s ním dvakrát a je to týpek. Šváru budeš mít skvělého." Zasmějeme se všichni falešně, nikdo není lepší než my!

"Vystupujeme, na tady máš prsten a jmenuje se Theresa Mont." Zavelí otec a všichni se zklidníme a vystoupíme z auta. Prsten, který mi dal jsem si zval a schoval do kapsy.

Vejdeme do vily a jsou tu snad všichni bossové a do prdele, spoustu ojetejch manželek a dcer.. no to bude večer...
Jack do mě drká....

"Co je?" Vyjedu na něj, protože mě to neskutečně štve. Je to sice můj bratr, ale zase si nemůže dovolit vše, co se mu zlíbí.

"Koukni na schody. Tvoje manželka." Řekne mi a pak společně se mnou otočí hlavu směrem ke schodům. 

"Zavři pusu Damone!" Řekne mi Jack a u toho se mi tlemí.

"Tak to je kráska...!!!"

"To je..."

Nemůžu se na ni vynadívat, už teď se nemůžu dočkat svatební noci. Když si uvědomím, že v týhle štěrbince budu první... už teď mi stojí... Vlastně budu první ve všem, moje arogantní já a ego jsou štěstím bez sebe.

"Damone jdi. Dělej." Z mého přemýšlení mě vytrhne Jack.

"Jo jo, dík brácha. Jdu si pro ní..." Procházím uličkou, poklekám a ptám se jí, jestli si mě vezme. Chvilku kouká, nahne se a ptá se kolik mi je. Mám co dělat, abych nevybuchnul smíchy. Je tak zmatená asi to nevěděla, aby nevyváděla.

"26 let. "

Vyjde z ní jen och a pak pípne ano. Nasadím prsten, políbím ruku, která je tak malinká, a její kůže voní jako broskvička. Beru ji na parket do ucha ji jen zašeptám že se nemůžu dočkat. Než stačí odpovědět vyruší nás Jack a mele blbosti. Hned ho odbydu, že je moje. Chvilku ještě otravuje a konečně mizí. Je tak drobounká oproti jiným ženám, s kterými jsem spal.

Její drobounké tělíčko a jak je malinká a přitom výraz dospělosti mě uchvacuje. Prohlíží si mě a tak se ji ptám jestli se ji líbím. Nic neříká je tak nevinná... Modré oči malý nosík lehce růžové rty hnědé vlasy, vlnité pod lopatky. Neskutečně krásný obličej. Ani se nedivím proč ji schovával.

Bolely ji nohy, a tak jsme si šli sednout chtěla se mě pustit a jít pryč. Přidržel jsem ji pevněji, a ukázal ke stolu, který tu byl přímo připraven pro nás. Za celou dobu jsem ji nepustil ruku, i když nám gratulovali. Ženský, mě probodávaly pohledem a chlapy žárlili. Až na Markuse. Je na kluky, ale v životě by to nepřiznal.

Byl jsem jí naprosto uchvácený. Potřeboval jsem jí sundat ty šaty a pokochat se tím tělem, které čekalo na mě. Ano rád si hraju a bez sexu žít nemůžu.

Při odchodu jsem ji políbil na krk, a řekl už brzo.... Její výraz stál za fotku, myslím že celou noc určitě probrečí. Ale to mi je jedno, hlavně že bude moje!!

Budeš Poslouchat Mafiánský Boss(dokončeno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat