"Inleggene"

9 0 0
                                    

En stemme si "Hyysj"
Jeg reiv av bindet og så Amanda. jeg klemte henne redd. "Hva gjør du her?" Spurte vi hverandre i kor. "Skulle finne deg! Luce da du var her?" Sa Amanda. "Men Instagram sa at luce var her?" Svarte jeg.
Plutselig kom en stemme inn mot rommet. Det var Melissa. "Hei jenter" sa Hun med et lurt blikk. "Jeg stikker!" Sa jeg, så Sprang vi ut. Amanda  løp bak meg. "hun dama er gal" sa hun . Vi begynte og le Før vi gikk Hver vår vei.

NESTE DAG
------

"Kennedy VGs Exposing delte et inlegg"
Stod Det på telefonen min når jeg skrudde den på, jeg var trøtt Kl var 8:00 . De hadde lagt ut et bilde av nate i midten og redigert meg og Melissa på hver sin side av han og skrivd "Hvem liker egt Nate? Send inn tips På Dm" jeg ble dritt sur og kommenterte "Han er ute etter ligg den jævla fuckboyen". Etter sånn 10 sek kommenterte Nate "takk søta @ArianaGunnarsen " jeg ble sykt irritert og heiv telefonen i veggen. Den knuste Ikke :)
Det var skole idag... det betydde at jeg måtte møte den jævla drittsekken:* jeg sminket meg og pudret fjeset. Slang på meg en shorts og Overdel. Jeg kjørte BMW'n min. Det var varmt.
Da jeg kom inn skole gangen la Kennedy VGs exposing ut et bilde av meg!! Det var meg som gikk opp trappen! Fyfader! Jeg skvatt sykt❌

Lager ny del etterpå!<3

Baby Stay Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu