Rusa

7 0 0
                                    

jeg hadde gått et stykke nå og var hjemme. Da jeg kom hjem tikket det inn en mld. Det var Nate han skrev : Okay, kom på festen min i kveld babe. jeg visste ikke om jeg orket egt.. men jeg MÅTTE fordi snakke, det skal jeg! jeg skyndte meg og dusjet.

(Forteller) hei, Ariana har grått lilla hår som Amalie Olsen men spilles fortsatt av Ariana grande

Jeg krøllet håret mitt og tok op en tight(stram) kjole (som den på bilde,husk og trykke på det)
Jeg sminker meg med en kjempefin Eyeliner og masse annet Party sminke, jeg vet ikke hvorfor jeg pynter meg så veldig mye egt Haaha.

Hos Nate^

Jeg var ved huset hans, full fest like normal..
Jeg gikk inn og opp på rommet til nate.
Selvfølgelig var han og hooka med en annen jente i senga, typisk han." Nate prøv og ikke spise hverandre" sa jeg. Da Jagde han jenten ut og låste rommet. Han ga meg en ølboks, "drikk dette søta," sa han. "Ehm nei takk" sa jeg, "pyse" Klagde han og jeg tok boksen og shottet hele boksen :O
Etter noen minutter tok vi flere drinker, jeg føler meg ruset. Alt jeg husker var at nate Tok hånden sin under kjolen min og over låret så vi kliner, så hadde han tatt av meg bhen og Rørt meg... jeg føler meg svimmel. Så hadde vi tydeligvis Ligget sammen, JEG OG NATE!
Fyfaen

Akkurat nå ligger jeg hjemme og det er neste dag. Jeg føler meg kvalm etter i går, nate Voldtok meg nesten..... med kondom heldigvis.
Jeg føler meg sliten og droppet skolen.

Hei
-------
Litt dirty del Ahah. Men sånn er det ;)

Baby Stay Where stories live. Discover now