{1} Wild Things

1.8K 156 22
                                    


18:34

Πάνω από μία ώρα στέκομαι μπροστά από την οθόνη του λάπτοπ μου χωρίς να μπορώ να αρθρώσω ούτε λέξη. Η προθεσμία για την παράδοση των εργασιών τελειώνει αύριο, δεν έπρεπε να την αφήσω για τελευταία στιγμή.

Δυνάμωσε την μουσική στα ακουστικά μου και κοίταξα για μία ακόμα φορά τον τίτλο της εργασίας "Τα κινητά τρίτης γενιάς και η επίδραση τους στην καθημερινότητας μας"

Μα τι στο καλό σκεφτόμουν όταν διάλεγα το θέμα; Πήρα μια βαθιά ανάσα και έκλεισα τα μάτια μου σε μία προσπάθεια να συγκεντρωθώ. Όλο και κάτι θα μπορέσω να γράψω.

Το κινητό μου δονήθηκε και η οθόνη άναψε. "Έχετε νέο μήνυμα από Καθ"

Το έπιασα στα χέρια μου και άνοιξα το μήνυμα.

«Ελπίζω να μην έχεις τίποτα να κάνεις γιατί βαριέμαι απίστευτα.»

Σήκωσα το βλέμμα μου ξανά προς το λάπτοπ μου.

«Όχι. Τι έχεις στο μυαλό σου;»

Παραδόθηκε στις 18:39

Έκλεισα την οθόνη του λάπτοπ μου και άφησα το κορμί μου να πέσει πίσω.

«Τέλεια! Μπορείς να έρθεις από εδώ;»

«Σε ένα τέταρτο θα είμαι εκεί.»

Παραδόθηκε στις 18:41

Σηκώθηκα από το κρεβάτι και φόρεσα τα γυαλιά μυωπίας μου. Κοίταξα την αντανάκλαση μου στον ολόσωμο καθρέφτη απέναντι μου. Δεν φαινόμουν χάλια, αν εξαιρέσει κανείς πως φορούσε χνουδωτές μπιτζάμες και αρκουδάκια παντόφλες.

Ήταν αρχές Νοεμβρίου και είχαν αρχίσει ήδη τα πρώτα κρύα. Τράβηξα από την ντουλάπα μου μια χοντρή μαύρη φούτερ και μία γκρι φόρμα γυμναστικής. Ποτέ δεν ενδιαφερόμουν ιδιαίτερα για την εμφάνιση μου. Με ένοιαζε να είμαι άνετα και ζεστά.

Φόρεσα τα αθλητικά μου και έπιασα τα μαλλιά μου σε μία καλύτερη αλογοουρά. Έβαλα το κινητό στην τσέπη μου και κατέβηκα γρήγορα την ξύλινη σκάλα.

«Μαμά πάω στην Κάθριν. Έχουμε να κάνουμε μια εργασία στα μαθηματικά και πρέπει να την παραδώσουμε ως το τέλος της εβδομάδας.» πρώτο ψέμα για σήμερα...

«Περίμενε. Εσύ δεν είχες να τελειώσεις μια άλλη εργασία;»

Σήκωσε το βλέμμα της από το βιβλίο που διάβαζε και γύρισε προς το μέρος μου.

Bad liar (ΥΠΌ ΔΙΌΡΘΩΣΗ)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα