4.

382 22 0
                                    

Kiléptem a teraszra, ahol Johnny nézegetett ki a fejéből. Ahogy meghallotta, hogy társasága lett az ajtó felé kapta a fejét, majd elpirult és visszanézett a tájra.
-Szia!-mondtam kínosan, és éreztem, hogy a fejem színének árnyalata kezd hasonlítani egy laradicsoméhoz. Mondtam már, hogy Johnny mennyire helyes?
-Szia! Figyelj bocsi, nem szerettelek volna úgy megbámulni, csak...-nem engedtem neki, hogy befejezze, megöleltem.
-Nyugi, nem haragszom.-vágtam rá.
-Reméltem-nevetett.-Amúgy személyesen mégszebb vagy, mint videókban, vagy képeken. Miért szeretné, hogy paradicsom legyek?
-Hát, nagyon szépén köszönöm.-Engedtem el, majd a földet kezdtem el nézni.-Te is helyesebb vagy személyesen.-Gondoltam magamban.
-Örülök, hogy így gondolod!-Majd elpirult. Most ezt komolyan kimondtam? Végülis nembaj, sikerült zavarba hoznom Johnny Orlandot. Az jó nem?
-Ömm, Johnny? Csinálnál velem egy képet?
-Persze, többet is!-mosolygott rám, majd a kamerába néztünk. Nagyon sok kép készült, a legtöbb felvállalhatatlan lett. A sima mosolygós, és a puszisak lettek a legjobbak. Megvan mi az új háttérképem. A képeket nézegettük, mikor Johnny megszólalt.
-Hope! Átküldöd őket? Megadom a számom.
-Persze, szívesen!-majd elküldtem neki a fotóinkat. Nézegette őket, láthatólag tetszettek neki. Az egyiken megamadt a szeme. Puszit ad nekem. Nagyon sokáig nézte, majd megszólalt.
-Nem lenne baj, ha ezt kitenném?
Ki szeretné tenni a puszis képünk. Jézusom össze fogok esni.
-Nyugodtan rakd ki.-mosolyogtam rá.-Akkor én kitehetem azt, amin én adok neked?
-Nyugodtan.
Mindketten elvigyorodtunk. Elővettem a telefonom, ami értesítéseket jezett: Jacob sartorius és Johnny Orlando megjelölt egy fényképen. Jacob azt írta a kepünk alá, ,,Az új legjobb barátom!💕" Ez irtó édes. Johnny képe alatt meglepő szöveget találtam: ,,My girl❤". Én is kitettem a képeinket, és ugyan azokat írtam alájuk, amiket a fiúk. Nagyon boldog voltam, hogy ilyen gyorsan sikerült beilleszkednem, és hogy ennyire jófejek.
-Nem megyünk vissza?-kérdeztem.
-De, mehetünk nyugodtan.-majd kézen ragadott. Bementünk a szobába, és leültünk a többiekhez. Nagyon sokáig beszélgettünk, megismertük egymást. Megbeszéltünk egy időpontot, hogy mikor videózhatunk együtt, és hogy hol leszünk. Hunter megkérdezte, hogy nem szeretnék e énekelni valamit.
-Nemtudom, nem szeretnélek Titeket megsüketíteni-Vágtam rá.
-Naa kérlek, a kedvünkért!-kérlelt Jacob.
-Amúgy is, neten hallottunk már énekelni.-Mondta Cam.
-Jó rendben, de nem ér kinevetni!
Belekezdtem a Shape of You-ba Ed Sheerantől. Mikor befejeztem, mindenki tapsolni kezdett...

Remény💫 J.O.Where stories live. Discover now