Chapter 14

75 2 2
                                    

Οταν ανοιγω μια απο τις 4 πορτες βλεπω τον Χαρη να φιλιεται με μια ξανθη που φοραγε ενα μαυρο φορεμα που αναδεικνυε το μπουστο της. Εμεινα αναυδη δεν ηξερα τι να κανω,να τους διακοψω και να τον χαστουκισω ή να φυγω με την αξιοπρεπεια μου. Καθως σκεφτομουν τι θα κανω ακουω μια φωνη να μου μιλαει

"Ραφαήλια? Τι κανεις εδω?"και οταν ξυπναω απο τις σκεψεις βλεπω το Χαρη να μου μιλαει, εγω τον κοιταξα με ενα βλεμμα αποριας και εφυγα απο το δωματιο. Οταν βρηκα επιτελους το μπανιο η Παναγιωτα ετρεξε και εκανε αμεσως εμετο και εγω τις κρατουσα τα μαλλια.

Μολις ενιωσε καλυτερα πηγαμε κατω, της ειπα πως θα παω να βρω τον Χριστο να την παμε σπιτι, την αφησα στο καναπε διπλα απο ενα ζευγαρι οπου δεν γνωριζαν πως το σπιτι ειχε 4 δωματια να πανε εκει να κανουν αυτο που κανουν δημοσια. Πηγα στην κουζινα να δω αν ειναι εκει ο Χριστος, αλλα ο Χριστος εξαφανισμενος, ειδα ομως εναν αλλο γνωστο/μαλακα, τον Χαρη μολις τον βλεπω γυρναω απο την αλλη και κατευθυνομαι στην αυλη.

"Ραφαήλια,Ραφαήλια, περιμενε", εγω εξακολουθω να περπαταω, αλλα αυτος με προλαμβαινει και με πιανει απο το μπρατσο, με γυρναει και με κοιταει στα ματια σαν μικρο κουταβακι που εκανε αταξια αλλα εγω δεν πτοουμε απο αυτο το γλυκο,ωραιο βλεμμα και κοιταω αλλου.

"Τι θες?"

"Εσενα"

"Αυτο δεν γινετε συγνωμη. Γιατι δεν πας να βρεις την ξανθη φιλη σου που παρολιγο να την πηδηξεις?", τον ρωταω με ενα αγριο και λυπημενο βλεμμα.

"Δεν εγινε τιποτα απλως ημουν λιγο μεθυσμενος, και φασωθικαμε, δεν εγινε τιποτα αλλο απλως δωσαμε κατι φιλια που δεν σημαιναν τιποτα απολυτως. Σου λεω την αληθεια", μου λεει και με πλησιαζει ακομα περισσοτερο, που μυριζω το αλκοολ στην αναπνοη του.

"Εσενα θελω ρε Ραφαήλια ,καταλαβε το", δεν ηξερα τι να πω, του απομακρυνω τα χερια του απο την μεση μου και φευγω λεγοντας του

"Ξεμεθυσε και τα λεμε".

Μετα απο πολλη ωρα ψαξιμο βρισκω τον Χριστο καθισμενο σε μια ξαπλωστρα διπλα απο την πισινα. Πηγα κοντα του, νομιζα πως ειναι μεθυσμενος ή ακομα χειροτερα μαστουρωμενος, ευτυχως δεν ηταν τιποτα απο τα 2

"Χριστο? Τι κανεις εδω εξω μονος σου?"

"Τιποτα απλως κοιταω τον ουρανο. Εσυ τι κανεις εδω?"

"Σε εψαχνα,θελω να παρουμε σπιτι της την Παναγιωτα,την φιλη μου απο την ταξη"

"Ενταξει ελα",και πηγαινουμε μεσα να την παρουμε απο εκει που την αφησα, ευτυχως δεν εφυγε την πηρε ο υπνος

Ο κολλητός μουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα