Mijn excuses voor het ongemak

54 10 14
                                    

Hallo,

Ik wil hierbij nogmaals mijn excuses aanbieden voor het niet publiceren van de covers en de uitslag van opdracht elf. Jullie hebben recht op de reden en die vertel ik zo. Eerst wil ik wat anders zeggen. :)

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

De einddatum om de cover voor opdracht twaalf in te leveren is 29 mei 2017 ⇢ 23:59.

De eisen op de cover:

⋅ 512 width x 800 height (pixels).
⋅ In het klein, maar (niet al te opvallend) leesbaar op een plek. "Graphic made by ..." "Cover by ..." o.i.d. Onder dit stukje staat een voorbeeld. ("..." vul je je username in, met cijfers, tekens en al!)
⋅ Bedenk een eigen titel (geïnspireerd op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Filip_van_Belgi%C3%AB (link komt ook in de reacties!))
⋅ Je moet zelf een ondertitel bedenken
⋅ De kleuren van de Belgische vlag
⋅ Je moet een van je medekandidaten gebruiken als auteur
⋅ 29 mei 2017 ⇢ 23:59.

Er zijn verschillende inlever mogelijkheden:
☛ Upload je cover in een boek en tag dit account in een reactie op dat hoofdstuk.
☛ Upload je cover in een boek en draag het hoofdstuk aan dit account op.
☛ Een privébericht sturen naar dit account.
☛ Een e-mail sturen naar: coverwedstrijden@outlook.com.

Een kleine herinnering: ik zie het niet als je dit account tagt in het hoofdstuk zelf, ik zie het alleen als je dit account tagt in de reacties onder het hoofdstuk waar je cover staat.

❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀❀

De covers van opdracht elf komen na dit hoofdstuk online. De uitslag komt 27 of 28 mei 2017 online, ik ga mijn best ervoor doen. :)

De covers van opdracht twaalf komen de 30 mei 2017online, ik zal proberen 31 mei 2017 de uitslag online te zetten van opdracht twaalf. Uiteraard komt er een nieuwe wedstrijd online op 1 juni 2017.

Ik ga na de uitslag van opdracht twaalf de Eregalerij bijwerken, daar bied ik ook mijn excuses voor aan. Het spijt me. :)

De reden dat alles zo lang heeft geduurd omdat ik het erg druk heb gehad en ik niet veel achter mijn laptop kon, mijn excuses! Ik zal de komende tijd vaker online zijn via mijn mobiel en via mijn laptop, maar de zomervakantie is er binnenkort al. Dat is juist goed, maar om die reden geef ik in juni vier opdrachten en in juli en augustus twee of zelfs één opdracht. Of willen jullie juist meer?

Ook dacht ik eraan een Q&A te doen (privé dingen uitgesloten) omdat dit account 11 juli 2017 één jaar op Wattpad zit! Wat vinden jullie daarvan?

Bedankt dat je dit allemaal hebt gelezen, ook mijn excuses voor de lange tekst, ik weet dat vele vreselijk vinden. Maar anders had het in meerdere hoofdstukken gemoeten en dat kost jullie nog meer moeite om door te lezen. :) En ik ga nu meteen achter @IshCrow aan voor de apps om uit te testen, anders zoek ik iemand anders op. :)

Met vriendelijke groet,

Cover Wedstrijden NL


[GESLOTEN] Mei 2017 ⥄ CoverwedstrijdWhere stories live. Discover now